In mijn familie komt helderziendheid voor...
In mijn familie komt helderziendheid voor...
 
Als je iets nieuws leert... dat is de beste hersengymnastiek....
Als je iets nieuws leert... dat is de beste hersengymnastiek....
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Leeuw
Zon in Leeuw
10 Graden
Ram
Maan in Ram
21 Graden
Afnemende maan (Gibbous)
Afnemende maan (Gibbous)
18 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Medium Collectief

Medium Collectief

AddThis Social Bookmark Button

In de nieuwe rubriek 'Het Medium Collectief' kunnen mediums 'doorgekregen' boodschappen plaatsen.

Berichten vanuit de liefdevolle sferen, boodschappen van gidsen en engelen.

Uw tekst kunt u mailen naar: jan.c.van.der.heide@wxs.nl

*********************************************

Beste Jan,

Bijzonder attent van je Jan dat je daarvoor ruimte geeft op je website. Ik ben al jaren als medium verbonden aan een kleine groep die wekelijks bijeen komt. Wij hebben gedurende die avonden zeer bijzondere dingen mogen ervaren. Het volgende wil ik je deelgenoot van maken.

Mijn gids Sabiar zei letterlijk tijdens een seance vorige week: 'De som der delen tot de vervolmaking van de liefdevolle eenheid op aarde geeft een oeverloze overvloed voor allen. Maar de mensheid kent nog geen wijsheid en de overstijgende maat in de eenvoud van het denken en beperktheid omdat alleen de geest  de onbegrensdheid van de einders zonder afstand en horizon kan bevatten. Alles is nu en hier in tijd en afstand zonder onderbreking in een flits van een eeuwig heden'. 

Sabiar kan soms best moeilijke dingen zeggen. Ik vind het tenminste soms moeilijk daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb ook alleen maar twee jaar voortgezet onderwijs gehad. Maar ik schrijf altijd alles op wat Sabiar zegt en die informatie komt snel. Onze groep vindt het altijd mooie dingen die er worden gezegd. Misschien hebben andere mensen er ook iets aan.

Het Medium Collectief

*********************************************

Mijn gids heeft veel medelijden met de partners van Nederlandse soldaten die in Afghanistan zijn. Van opbouw komt niks terecht. Mijn gids zegt dat ze uit Afghanistan wegmoeten voor het te laat is. De Fransen, Engelsen, Russen, Amerikanen hebben er niets kunnen bereiken en zijn vertrokken. Iedere gesneuvelde Nederlander is er één te veel zegt mijn gids….

Het MC

*********************************************

Tijdens een seance hebben we de volgende boodschap gekregen van Ameth (De ziel van Ameth begeleidt onze seancegroep al jaren en heeft in het verleden verbijsterend juiste dingen gezegd ook over de individuele leden van onze groep).

Ameth zegt onder andere tijdens onze laatste seance: 'De geschiedenis over Duitsland is niet compleet. Er moeten in de Duitse historie dingen herschreven en aangevuld worden. Hitler is in zijn Weense jaren opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting, een periode tussen 1910 en 1912. Het is in de jaren dat Adolf 'zoek' was. Weense archieven zullen duidelijkheid verschaffen, in de verpleging zaten ook nonnen… Historici  zullen dit tot de verbeelding sprekende feit over Hitler na onderzoek met bewijzen kunnen staven… In de geest leeft dit gegeven heel duidelijk en sterk. Het zal de mensheid duidelijk maken dat ze door waanzin bevangen waren'.

Ameth heeft nog veel meer gezegd. Maar bij de eerst volgende seance zal ik hem vragen of ik die informatie ook naar buiten mag brengen.

Het MC

Wij hebben het aan onze gids Ameth gevraagd of we over de andere informatie van de dictator mogen schrijven. Ameth heeft er geen bezwaar tegen. Helaas is de opname-apparatuur tijdens de seance defect geraakt, we hebben dus geen letterlijke weergave van de boodschappen. Uit ons geheugen en summiere aantekeningen proberen we Ameth's woorden weer te geven. Volgens Ameth heeft Geli, de vriendin van Hilter, geen zelfmoord gepleegd. Maar er kwam een wat cryptische zin: 'De persoon waarvan het wapen was heeft het gedaan'. Maar van wie het wapen is zei Ameth niet. Ook de volgende zin kunnen we niet goed thuis brengen als Ameth zegt: 'In de bunker aan het eind van de oorlog was Hitler eerder dood door vergif dan Eva Braun. Eva heeft hem een genadeschot gegeven. Ze is naast hem op de bank gaan zitten en heeft toen pas zelf vergif ingenomen'.

Ameth vertelt altijd erg veel over de oorlog, heeft daar erg veel informatie over. Toen hij nog in de stof was woonde en werkte hij in Duitsland en is vlak na de Tweede Wereldoorlog overleden.

 

HetMC

*********************************************

 
Wie is online
We hebben 40 gasten online
Radio Paravaria