Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Blog

Blog

Wie is er nou duivels!!!?????

AddThis Social Bookmark Button

WIE is er nou duivels!!!!???

Volgens de Brabantse pastoor/duiveluitdrijver F.  is een kenmerk van bezetenheid onder andere het leggen van Tarotkaarten. Je kunt beter iemand hebben die een Tarotkaartje legt dan  gewijde ambtsdragers  uit de Katholieke en Oud-Katholieke  Kerk die zich vergrijpen  aan kinderen. En dat de inhoud van een collectezak, met moeite o.a. gedoneerd door AOW-ers, als smartegeld moet worden uitgekeerd aan misbruikslachtoffers van pastoors…. Als we het nu over bezetenheid, satanisme hebben dat is pas Duivels….! 

 

Johan Cruijff Stadion

AddThis Social Bookmark Button

Nederland op zijn smalst over de grootste voetballegende ooit! Wanneer wordt de Arena eindelijk omgedoopt tot Johan Cruijff Stadion!

 

Arme wereld

AddThis Social Bookmark Button

De wereld draait -letterlijk- door: Gekken aan de macht...!

 

Stommetje spelen

AddThis Social Bookmark Button
Herhaald bericht
Rutte vertelde bij Jinek dat Wilders en hij al sinds 2014 niet meer met elkaar praten! Wordt het niet eens tijd om nog voor de verkiezingen een mediator in te schakelen?
 

Pang

AddThis Social Bookmark Button
 Militairen bootsen wegens gebrek aan geld voor munitie tijdens oefeningen de knal van het geweer na met het vocale en doeltreffende  'pang'... Het is vandaag 10 mei, de dag van de inval 40-45... toen moesten de militairen knallen met afgekeurde geweren uit de eerste wereldoorlog. De burgers en militairen lijken in de maling genomen te worden en door wie mag iedereen zelf invullen.
 PANG klapt uit de munitiekist https://www.youtube.com/watch?v=m_JWupV8Iik
 

Liefde

AddThis Social Bookmark Button

 

Liefde
Bezwangerd van
gevoelens
overal
ervaren
oeverloos
stromend diep
zonder tijd
en bodem
verdronken
in je
ogen
vol belofte
eeuwig.

Jan C. van der Heide
 

Zieke ex-rookster

AddThis Social Bookmark Button

Zieke ex-rookster klaagt via advocaat tabaksindustrie aan wegens verslaafd maken… Tabaksindustrie klaagt gestopte rookster aan wegens omzetverlies en inkomstenderving…? Een eindeloze strijd tot 1 van de partijen er tabak van heeft, de pijp aan Maarten geeft… of dat ‘Roken is dodelijk’, ‘Je sterft door roken’ niet alleen maar reclameslogans blijken te zijn…. Je hoeft geen advocaat te zijn om te begrijpen dat degene met de langste adem deze juridische strijd zal winnen…!

 

Meer over minder...

AddThis Social Bookmark Button

'Minder, minder minderheid' is gelukkig niet de mening van de meerderheid...

 

Vluchten kan niet meer...

AddThis Social Bookmark Button

De toegangspoortjes tot de stations: Leiden, Den Haag en in talloze andere steden, zijn afgesloten o.a. om zwartrijden te voorkomen. Nederland en de stations zijn zoals algemeen bekend grote risicoplaatsen voor terroristische aanslagen. Als reizigers opeens uit het station moeten vluchten, worden ze massaal doodgedrukt tegen de afgesloten toegangspoortjes.

De Nederlandse Staat stelt zoveel eisen aan ondernemers, brandtrap hier, vluchtweg daar… Het wordt afgedwongen om de veiligheidsvoorzieningen aan te brengen en zo niet? Sluiten die tent! En onder de ogen van die zelfde Staat gooien ze de vluchtwegen op stations massaal en botweg dicht. Levensgevaarlijk! Ligt er een Nederlands Heizel-/ Duisburgdrama in het verschiet? Mensen die als ratten in de val zitten? Open die station poorten en liefst voor het te laat is….! Ach, laten we er maar een referendum tegen aan gooien, dan komt het vanzelf goed. Het wijze collectieve onderbewustzijn van het publiek doet altijd de enige juiste keuze…., de burger wil leven en niet platgedrukt, gestikt eindigen voor een simpel poortje van de stationha(e)l…

 

Hartekreet

AddThis Social Bookmark Button

'De wereld' speelt met vuur..., elke vrije burger moet vrede eisen voordat het te laat is...!

 

Nederlandse Cel of zorg?

AddThis Social Bookmark Button

In Nederland kost een celdag ongeveer € 300,00 afgerond naar boven (immers nog wat extra vervoer, begeleiding, + tv + mobieltje + kleedgeld + vitamientjes etc. in het onderstaande geval)

22 jaar x 365 dagen = 8030 x 300 = € 2.409.000,00 voor dit bedrag kunnen we 160.600 uur hulp geven aan bejaarden, gehandicapten of verwaarloosde kinderen in Nederland.

Waar hebben we het in hemelsnaam over? Over moordenaar Joran van der S.! Hij wil in Nederland zijn 22 jaar straf komen uitzitten in plaats van het cellulair vertoeven in de frisse berglucht van Peru.

Kunnen we dat geld niet veel beter geven aan de creperenden in Nederland? Ik ken een bejaard echtpaar, zij kan haar armen nog bewegen en hij zijn benen. Zo vormen ze samen nog één lichaam en rommelen hijgend en vallend door hun huis. Ze krijgen geen zorg! Bij andere oudjes moet je regelmatig met een tas boodschappen langs gaan anders hebben ze niet te eten… En zo zijn er duizenden in Nederland die chronisch het eind van de maand niet halen!

Maar we blijven positief! Als de staat Joran van der S. naar Nederland haalt hebben ze bepaald geen maling aan hem…., maar helaas wel aan de Nederlandse bevolking! Het is gelukkig nog niet zo ver…. Laten we er met z’n allen over stemmen, dat is wel zo democratisch! Een Facebookreferendum gaan houden! J.v.d.S. wel of niet naar Nederland? De staat kan de wil van het volk niet botweg naast zich neerleggen, dat is zeker! Geldermalsen is daar een goed voorbeeld van. Of al die andere tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen vervuld van de vuurspuwende woede van het volk.

 

ZIEN WE SPOKEN...?

AddThis Social Bookmark Button

'Of je het in Keulen kunt horen donderen...' in een reflex denk je altijd nog: 'Dat kan toch niet waar zijn...?'

 

atoombommen in achtertuin

AddThis Social Bookmark Button
Kim laat de atoombom nog ondergronds ontploffen.
Jazeker, atoombommen open en bloot in onze achtertuin!
Heeft u het nog een beetje gevolgd met de atoom/kernreactoren in België, Doel 1, 2, 3 vlak bij de Nederlandse grens en de kernreactor van Borsele in Zeeland. …? Ze hadden al moeten sluiten in 2003 omdat de atoom/kerncentrales toen al tot de draad versleten waren. Maar ze zijn wat opgekalefaterd en nu kunnen ze weer door tot 2030 of zo. Er zijn de laatste tijd aan de kernreactoren wel wat mankementjes geweest, wat haarscheurtjes, los elektrisch draadje hier en daar, een beetje warm elektromotortje en nog een paar van die dingetjes……….. maar ach… je moet er allemaal niet te zwaar aan tillen. Een beetje plamuur en goed in de verf zetten schijnt te helpen. Het is allemaal gerepareerd en klaar ermee. In Tsjernobyl gaat het gelukkig ook al een stuk beter, er nestelen alweer vogels en er zijn zelfs al vosjes gezien. Zo grappig en schattig met kromme, verfrommelde staartjes en varkensoortjes, sommige met drie pootjes, maar hardlopen dat ze er op kunnen. Leuk hè, de natuur die helemaal hernieuwd weer zijn weg vindt… Ja, het gaat hard, nog maar vijf generaties en dan kunnen er ook weer mensen wonen…
 

jebentnooitmeeralleen

AddThis Social Bookmark Button

JE BENT NOOIT MEER ALLEEN....

Recept tegen eenzaamheid. Knoop een goed gesprek aan... met je zelf. Schrik niet van verschillende standpunten en diepgrijpende gevoelens. Blijf altijd bruggen bouwen tussen mogelijk afwijkende meningen, zodat je toch altijd gezellig met je zelf door één deur kunt. Op weg naar de Kersttafel waar je de causerie dan knus kunt voortzetten met je zelf of een andere al of niet vleesgeworden engel...

 

Reikicirkel voor dieren

AddThis Social Bookmark Button
EERSTE DONATIE REIKICIRKEL VOOR DIEREN
 Seniorenclub
Op maandag 21 december toog een delegatie van het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren naar Wassenaar. Daar bevindt zich namelijk 'het gezelligste dierentehuis van Nederland', zoals de Nationale Dierenzorg hun Seniorenclub noemt.

Aan deze club is door de Cirkel een donatie gedaan van 200 euro, onze eerste donatie na ruim een jaar reiki sturen naar dieren in pijn of stress. U vindt het volledige financieel overzicht trouwens op onze website www.reikicirkelvoordieren.nl

 Op de foto ziet u de symbolische overhandiging door ons bestuurslid Jan C. van der Heide aan de heer Marc van Dijk, directeur van de Nationale Dierenzorg.

Dierenzorg ontvangt geen overheidssubsidie en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. Elk bedrag is daarom welkom. Het bestuur van de Reikicirkel voor Dieren koos dan ook graag voor dit sympathieke doel als bestemming voor onze eerste donatie.

Want we lezen in hun folder:

Stel: u verhuist naar een verzorgingstehuis en uw bejaarde dier mag niet mee, uw dier heeft medische problemen waardoor verzorging thuis te zwaar wordt of uw kinderen blijken ineens allergisch te zijn. Wat nu....?

De redenen waarom mensen niet meer zelf voor hun hond of kat kunnen zorgen zijn talrijk. De Seniorenclub biedt uitkomst! De Seniorenclub is het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland. Net als mensen leven onze 'bewoners' op van aandacht en goede zorg.

De Seniorenclub is een onderdeel van Stichting Nationale Dierenzorg, gevestigd in een monumentale boerderij in Wassenaar. Nationale Dierenzorg werd in 1926 opgericht door enkele hofdames van koningin Wilhelmina en is uitgegroeid tot een veelzijdige dierbeschermende organisatie bestaande uit een asiel, pension, dierenambulance, hondencrèche en dierenbejaardentehuis.

Met bijna 90 jaar ervaring heeft Nationale Dierenzorg veel expertise in huis. Een team van professionele medewerkers versterkt door gemotiveerde vrijwilligers zorgt er voor dat het de dieren aan niets ontbreekt. Ook staan ze klaar met raad en daad voor mensen.

Zo biedt Nationale Dierenzorg een vangnet voor mens en dier!

Voor meer informatie www.ndz.nl en www.seniorenclub.nl

**************

 

Voorwaar, ik zeg u...

AddThis Social Bookmark Button

Een man komt op consult bij een waarzegger. Zijn houding is nogal geringschattend over al dat occulte gezweef. De bezoeker zit nog maar koud op de stoel en zegt: ‘Zo helderziend meneertje, vertel mij nu maar eens wat mijn toekomst is... Ik geloof er allemaal niets van, van al die onzin. Maar vertel maar op…!’

De waarzegger kijkt vol overgave in zijn glazen bol en zegt: ‘Ik zie in de toekomst vele slapeloze nachten, vooral tegen het eind van het volgende jaar…’.

De man denkt: ‘Zie je nou wel het is allemaal onzin, want ik slaap al jaren als een os, alleen al als ik me kussen zie…’.

De bezoeker had vergeten zijn mobieltje uit te zetten, hij wordt gebeld door zijn lieftallig vrouwtje die in zijn oor tettert: ‘We zijn in verwachting van een drieling…’. (waargebeurd)

 

Naschrift Voorspellingen 2016

AddThis Social Bookmark Button

Naschrift voorspellingen 2016

Talloze mailtjes, sms’jes, WhatsApps heb ik ontvangen naar aanleiding van mijn voorspellingen 2016. De keren zijn niet te tellen dat mensen vragen: ‘Jan, hoe gaat het met de vluchtelingen verder…? Heb je daar paranormaal iets van door gekregen?’

Natuurlijk heb ik er zoals iedereen ‘een gevoel’ over. Mijn associatief denken en de gevoelsmatige beelden waren vooral gericht op de ondergang van het Romeinse Rijk…. In dit geval het Verenigde Europa dat langzaam in een moeras aan het wegzinken is. Staten die hun grenzen hermetisch sluiten, zoals de USA, gaan overleven.

Landen die letterlijk en figuurlijk ‘grenzeloos’ zijn zoals in Europa, zullen langzaam verdrinken in een onbeheersbare en onbetaalbare situatie. Chaos en opstand. 

Als we ons tot Nederland beperken. Het wordt tijd dat de Nederlandse Staat goede psychologen gaat inhuren om het huisvesten van vluchtelingen in centra te begeleiden. Wel eerst met de burgers uitvoerig overleggen, geef ze een stem en probeer niet over ze heen te fietsen! In de sfeer van al dat stomme volk moet hun kop houden. Wat er in Steenwijk, Oranje is gebeurd, laat het een les zijn. Het publiek laat zich niets meer afdwingen met een mes op de keel… Het lijkt net of de bestuurders deze grote mentale omslag niet in de gaten hebben van de burger.

De veldslag in Geldermalsen…. De burgemeester die nu al koppig zegt volgend jaar weer verder te overleggen om de asielzoekers te huisvesten in haar gemeente… Die vorm van halsstarrigheid waarmee ze dat nu al mededeelt…, het zal werken als olie op het vuur. Laten we hopen dat psychologen nu alvast diplomatieke en psychologisch verstandige woorden in haar oor zullen fluisteren. Anders kunnen diverse ME-pelotons weer in stelling worden gebracht. De maat voor het publiek is vol en niet alleen in Geldermalsen… 

En daar maak ik me grote zorgen over, maar je hoeft bepaald geen koffiedikkijker te zijn om dàt vast te stellen. En natuurlijk moeten de vluchtelingen worden geholpen! Het is alleen de vraag op welke manier? Er een referendum over houden lijkt een opperste vorm van wijsheid. Want als de furie van het volk losbarst, kon die wel eens ontembaar blijken te zijn… En er is in dit geval maar 1 schuldige aan te wijzen en dat zijn de mensen zonder gezicht oftewel ‘De overheid’, de arrogantie van de macht heeft ze gedeformeerd. Doof, stom en blind gemaakt voor datgene wat leeft onder de bevolking. En dat is gevaarlijk… Menige vluchteling voelt zich als een roepende in de woestijn, hetzelfde geldt voor menige Nederlandse staatsburger. Als er geen rekening met deze burger wordt gehouden, zal het jaar 2016 in het teken staan van massale opstanden en een ongebreidelde volkswoede. 

Laten we met zijn allen erg zuinig zijn op ons prachtige land en er voor zorgen dat het niet uit elkaar valt. En dat gebeurt niet als de burger zoals gezegd een stem krijgt en wordt gehoord, anders wordt alles steen voor steen afgebroken en gaan ze er nog mee gooien ook… En denken we straks in vele Nederlandse gemeenten in Geldermalsen te wonen… 

JCVDH

Nagekomen bericht

Naschrift

Gelukkig hebben goede geesten de burgemeester van Geldermalsen inmiddels van de juiste psychologische info voorzien. De eerste burger heeft het boetekleed aangetrokken en sprak woorden met de volgende strekking: we hebben bepaalde signalen niet goed opgepakt, er kwam daardoor polarisatie en weerstand. Het was allemaal te veel en te snel. Het voorstel voor een asielzoekerscentrum voor 1500 personen in Geldermalsen is van de baan.

 

 

Rutte

AddThis Social Bookmark Button
Er was eens een man in Putten
die leek verdacht veel op Rutte
hij wendde te laat zijn steven
ging plat op z’n bek door Teeven
en besloot alvast te gaan vutten…
 

Vrede

AddThis Social Bookmark Button

Wat jammer is voor de vrede, dat tijdens de persoonlijke ontmoeting tussen Poetin en Obama, zij niet over hun eigen schaduw konden heen springen... Elkaar niet aankijken, niet toegewend zijn.... 'Grote mensen' blijken zich maar weer eens klein te kunnen gedragen, dat is verdrietig en bepaald geen goed voorbeeld in een verscheurde wereld. 

(Gelukkig zijn er ook positieve voorbeelden hoe het wel kan! DE PAUS! Gereformeerden, Calvinisten en atheïsten of mensen van welke signatuur dan ook kunnen zich koesteren aan zijn levend christendom en warme humaniteit. Opkomen voor de armen, gehandicapten, zieken en verdrietigen is de enige weg naar De Waarheid en Het Licht of hoe je ook ‘De Eeuwige Jachtvelden’, het Nirwana, De al of niet Geestelijke Verlichting omschrijven wilt. En mocht dood dood zijn, dan zullen we het ook nooit weten. Maar laten we in ieder geval een mooie aarde achter ons en hebben we anderen geholpen die dan weer een beetje verder kunnen…).   

 

Verkalkte afpersopa, fantastneuroloog

AddThis Social Bookmark Button

Heeft u het ook aan uw kwabben?

We hebben het allemaal kunnen volgen. De opa-afperser van familie De Mol voelde zich zo ongelukkig in de gevangenis. Hij ging helemaal pips om de neus zien en de vette kilo’s dropen van hem af. Jazeker, van narigheid werd hij mager, heimwee vrat gulzig aan hem… En hij had ook heel zielig erg last van het feit dat hij een booswicht was. Vooral in de ogen van andere mensen. Voorts miste hij tot tranen toe geroerd zijn niet af- en uitgeperste kindertjes en kleinkinderen en natuurlijk zijn lieftallig vrouwtje… Boeh, boeh niemand houdt van mij, snotter, de snotter, snot…. achter de tralies. Tot overmaat van ramp ontdekte opa opeens dat hij misschien wel dement was. Je weet immers toch maar nooit als er kalk door je aderen gaat stromen. Dat speel je niet dat is echt, net zo echt als het afpersen van medemensen. Justitie vond het zo naar dat verkalkte opa zich zo ontheemd en verlaten voelde. Ze hebben hem met snotterzakdoek en al en wel per taxi van de gevangenis naar huis gebracht. Schattig & lief hè…!

De neuroloog Jansen met de achternaam van een vis…, ook zo’n geval. Hij stelde de meest vreselijke diagnoses bij zijn patiënten, allemaal ziektes die ze niet hadden. Een patiënt heeft zelfmoord gepleegd na de gefantaseerde Steurdiagnose, ze hing zich op in de badkamer. Het Openbaar Mysterie eist een gevangenisstraf van 6 jaar tegen de zenuwachtige neuroloog. Waarschijnlijk gaat deze kwestie ook met een sisser aflopen. En weet u hoe dat komt? Neuroloog Jansen heeft het aan zijn (hersen)kwabben volgens een verpleeghuisarts. Daarom kan hij er allemaal niets aan doen, begrijpt u. Ook voor deze veroordeelde wordt waarschijnlijk een taxi met chauffeur inclusief pet besteld om hem comfortabel van de gevangenis naar huis te brengen. Ja, wat wil je ook als je het aan je kwabben hebt…. Je moet toch wel op z’n minst seniel zijn om de ernst daarvan niet te begrijpen. Bijna een natuurwet, heb je het aan je kwabben dan hoor je gewoon thuis te zitten bij moeder de vrouw en dampende spruiten.

Alzheimer lijkt wel een besmettelijke ziekte onder de veroordeelde, gegoede burgers. Ik heb namelijk nog nooit gehoord van een veroordeelde timmerman die het aan zijn kwabben had en vervroegd vanuit de bak direct naar huis mocht per particulier chauffeur in een voort zoevende automobiel. En datzelfde geldt voor een metselaar of een employé bij de vuilnisdienst. Die blijven gezellig opgesloten met hun vermeende Alzheimer. Gewoon fijn blijven zitten waar je zit en wel in de bak vergezeld door je dementerende brein tot je straf er op zit…

Of ben ik nou gek door te denken dat er in Nederland bij justitie met twee maten wordt gemeten…. En fantaseer ik net zo als Steur, oh jeee, ik zal het toch niet aan mijn kwabben hebben…!

            

Bekent     Bekenter    Bekentesdt

 1Bekent

For U gezpodt ob un para-/gesontheidtsbeurs, ob het taveltje van een genesert, het ken oock un streikert geweezd sein.

Heeelemaal waare bekendter kan een mensch niet worre dan door TV ov wasz ut TEEFEE?

       

 
Meer artikelen...
Wie is online
We hebben 48 gasten online
Radio Paravaria