Ik heb een relatie in mijn leven uitgemaakt en daar heb ik altijd nog spijt van...
Ik heb een relatie in mijn leven uitgemaakt en daar heb ik altijd nog spijt van...
 
Ik had best een wat mooier uiterlijk willen hebben...
Ik had best een wat mooier uiterlijk willen hebben...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Schorpioen
Zon in Schorpioen
23 Graden
Kreeft
Maan in Kreeft
18 Graden
Laatste kwartier
Laatste kwartier
21 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Fluisterhoekje

Paranormaal Fluisterhoekje

AddThis Social Bookmark Button

30 april 2016

Verslikt McCann-eetgroepje zich in de waarheid?

Madeleine (Maddy) McCann verdween in 2007 uit een vakantiehuisje in Portugal, haar ouders waren elders aan het eten.

De Engelse politie gaat de inbrekers weer aan de tand voelen, die in de tijd van de verdwijning van de peuter diverse inbraken op het vakantiepark hebben gepleegd.

Ze verdenken de inbrekers ervan dat ze de krijsende Maddy hebben ontvoerd. Wat is er met de Engelse politie aan de hand?

Je hoeft geen profiler te zijn om te weten dat inbrekers geen kinderen ontvoeren, dat is beneden hun stand. En ze ontvoeren al helemaal geen kinderen die krijsen, maar dat terzijde.

Met andere woorden de Engelse politie doet er alles aan om de Maddy-zaak geopend te houden. Wat zit daar achter?

Ik denk dat de tijd is aangebroken dat de personen die bij de ouders van Maddy aan tafel hebben gezeten onder ede gehoord moeten worden. In plaats van informatie uit de groep inbrekers proberen te schudden, moeten ze dat McCann-eetgroepje eens heel secuur tegen het licht houden. Er hangt daar een sfeer van stilzwijgen… Een geheim dat stilletjes in de groep verborgen wordt gehouden? Dat eetgroepje voelt niet goed en de informatie daar uit losgeweekt zou weleens de sleutel kunnen zijn naar de oplossing van de Maddyzaak.

Het onderzoek naar Maddy heeft inmiddels meer dan 14 miljoen euro gekost. Het wordt tijd dat er niet meer kosten worden gemaakt zodat het geld aan creperende ouderen, zieken en gehandicapten gegeven kan worden. Daarom de zaak kortsluiten en het eetgroepje het vuur na aan de schenen leggen?

 ************

5 maart 2016

Trump gaat struikelen op weg naar het presidentschap, er komen van hem lijken uit de kast vallen... Hij vergeet opeens zijn rol en gaat zich zelf spelen en iedereen schrikt zich een ongeluk van het ware gezicht. Zijn haren zitten helemaal in de war..., hij zelf ook.... Deuren sluiten zich en gaan niet meer open. Via een zijuitgang wordt hij afgevoerd, niemand wil namelijk de persoon kiezen die achter het masker zit. Op de plek waar hij het podium van het wereldtoneel gaat verlaten zou weleens spontaan een narcis kunnen gaan groeien….

************

 

 
Wie is online
We hebben 35 gasten online
Radio Paravaria