Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Paranormale indrukken/ toekomstbeelden van lezers

Paranormale indrukken/ toekomstbeelden van lezers

AddThis Social Bookmark Button

Op deze pagina kunt u uw visioenen beschrijven door een mailtje te sturen naar:

jan.c.van.der.heide@wxs.nl

Libanon. Aan welke vooravond staan we met z’n allen? Plaatselijke, regionale, mondiale vertakkingen lijken naar een tot de nok gevuld Midden Oosten-kruidvat te voeren. Er spelen daar krachten die we niet meer in de hand hebben. Jeruzalem. Onverwachte opstelling van Rusland en China? Toenemende chaos eind augustus? Blijft Egypte afzijdig? Iran, Syrië gooien olie op de golven. Worden straks de troepen uit Afghanistan weggehaald om in het Midden Oosten te gaan vechten?

J.H.

 

Alleen geweldloosheid brengt vrede.

Liesbeth Kram

 

Heel bijzonder. Op een dinsdagmorgen reed ik met mijn fiets van mijn werk naar huis. Ongeveer halverwege dwaalden mijn gedachten af en droomde ik over een grote prijs. Toen ik thuis kwam bleek mijn vriendin een heel grote geldprijs gewonnen te hebben. Is dat zo iets als telepathie?

Frank

 

Ik heb een visioen gehad dat Koningin Beatrix volgend jaar gaat aftreden.

Marijke Loos

 

Ik heb een droom gehad die ik niet durf te beschrijven. Maar het heeft met Nederland te maken. Ik ben er helemaal van de kaart van.

Pierre v.d. Bosch

 

Twee keer heb ik een droom gehad en dat ging over een vliegveld in het zuiden van het land. Het had te maken met een groot vliegtuig, er stonden rare letters op en ik hoorde mensen schreeuwen die in een vreemde taal spraken. Volgens mij was het russisch want het klonk als njet. Wat moet ik met zo een droom?

Corien Vlasveld

 

Ik zat op de bank bij me thuis en was even weg en zag opeens zo maar dat ik volgend jaar mijn diploma ga halen. En dat ik geslaagd ben. Durf het aan niemand te vertellen, maar ben blij dat ik het hier kan opschrijven.

Casper

 

Mijn vriend ziet vaak zwarte gedaanten in zijn slaapkamer. Nu durf ik niet meer bij hem te slapen.

 

P.L.

 

 

Ik droom heel vaak over branden. En zie het dan later in de krant staan. Mijn familie zegt dat dat niet kan. Maar ik zie het dat het zo is. Ik voel me dan onzeker omdat het niet gegloofd word.

M..

 

 
Wie is online
We hebben 100 gasten online
Radio Paravaria