Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Koffiedik

Koffiedik

AddThis Social Bookmark Button

Er is vaak commentaar op paragnosten. De foute voorspellingen, mooie verhalen. Maar de slechtste koffiedikkijkers zijn: de beursanalisten, aandelenexperts, bankdirecteuren.  Dankzij hun adviezen zijn er tallozen het schip ingegaan, geruїneerd, te gronde gericht dankzij aandelen-, beurs-toekomstvisies en fantasierijke visioenen.  De bomen zouden uitbundig voorbij de hemel groeien, louter winsten zouden er worden gemaakt. Resultaat: aandelenbezitters moeten hun huis verkopen, de auto de deur uit doen. Schulden op hun aandelenportefeuille aflossen. In de ergste gevallen moeten ze aankloppen bij het bijstandloket.

De bankdirecteur zelf zet zijn eigen geld op een langlopende bankrekening! Een aandelenexpert gokt met zijn eigen geld niet op de beurs. Dat vertelt het koffiedik aan de meest eenvoudige paragnost. Conclusie: voor koffiedikkijken moet je niet bij je bank zijn. Want als het waar is wat de bankdirecteur zegt had hij zelf al op de Bahama's gezeten.

Pim

 

 
Wie is online
We hebben 86 gasten online
Radio Paravaria