Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
Ik weet dat er meer in mezelf zit maar ik kan er niet bij..., ik kan het er net niet uithalen...
Ik weet dat er meer in mezelf zit maar ik kan er niet bij..., ik kan het er net niet uithalen...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Britse onderzoekers: 'Spoken en geestverschijningen bestaan niet'

Britse onderzoekers: 'Spoken en geestverschijningen bestaan niet'

AddThis Social Bookmark Button

Volgens Britse wetenschappers ‘zitten spoken tussen de oren’ van mensen die ‘ze’ zien (vliegen)... Kortom: geestverschijningen en spoken bestaan niet. 

De deftige studie over het niet bestaan van geestverschijningen en spoken is gepubliceerd in de British Journal of Psychology. 

Geleerden en wetenschap? Vroeger dachten de wetenschappers dat de aarde zo plat als een pannenkoek was en dat je er aan de rand vanaf kon vallen...

 Als ik me goed herinner ontdekte men pas 150 jaar geleden dat het hart bloed in het lichaam rondpompt. Nog maar een jaar of vijftig geleden dachten de geleerden, dat het onmogelijk was om op de maan te vertoeven. En mocht je op de maan belanden dan zou je nooit meer kunnen terugkeren naar de aarde...! Vuistdikke, ingewikkelde studies van de wetenschappers, via formules en bijna onbegrijpelijke berekeningen, toonden dat aan....  Hun eindconclusie? Terugkeer van de maan naar de aarde? Onmogelijk! 

Van minister tot interieurverzorgster, wij allen weten inmiddels dat de geleerden een rekenfoutje hebben gemaakt. En dat hun theorie slechts is gebaseerd op een veronderstelling, gevoel en niets met ratio, wetenschappelijke feiten heeft te maken.

Nu ook weer een zinloze studie om te bewijzen dat ‘spoken en geestverschijningen niet bestaan’. In wezen en in feite wordt er dus ontkend dat Jezus aan zijn discipelen is verschenen... En als de discipelen wèl de verschijning van Jezus hebben gezien ‘spookt het slechts tussen hun oren...’ Kortom hallucinerende discipelen. De hedendaagse geleerden durven toch wel een ongezonde mond vol te nemen... Heeft bij hen mogelijk het spookbeeld postgevat te denken dat ze God zelf zijn? En uit te kunnen maken wat wèl of nìet leeft in diverse niveaus op het ondermaanse?

Grappig aan het onderzoek is dat ze de voormalige Britse ambassadeur in Nederland betichten van spookbeelden tussen de oren. Deze ambassadeur heeft namelijk in het historisch beroemde spookhuis, zijn Haagse ambassade Westeinde, een verschijning gezien. Inclusief zijn ambassade personeel en vrouw maken melding van een regelmatig terugkerende spookverschijning in de ambassade. Tijdens een officieel diner in de ambassade begon opeens water uit het plafond te lekken... Nergens was de oorzaak van de lekkage te vinden. Het spookachtige verschijnsel viel niet te verklaren.

Ander voorbeeld. Eisenhower wilde op IJsland, voor overleg met andere regeringsleiders na de oorlog, nooit in een bepaald hotel logeren. Waarom? Omdat het er volgens hem en de andere groten der aarde... spookte! Ramen en deuren openden zich uit zich zelf, kranen werden opengedraaid, toiletten doorgetrokken zonder dat er mensenhanden aan te pas kwamen... De Britse onderzoekers hebben dus aangetoond dat de voormalige kopstukken van de wereld hallucineren? 

Wordt het niet eens tijd dat de geldkraan wordt dichtgedraaid voor zinloze onderzoeken?  En de spookachtig hoge bedragen voor irrationele wetenschappelijke onderzoeken worden besteed om bijvoorbeeld kindertjes in de derde wereldlanden tegen malaria in te enten. Het geld kan natuurlijk ook worden gegeven aan mensen die van een bijstand moeten leven.  De inspanningen van de wetenschappelijke spokenjagers, is als vertrekpunt  zinloos. Op voorhand is het al een mislukt onderzoek. Omdat men de parameters niet kent, onbekend is met de metafysische wetten van de ziel die zich manifesteert als geestverschijning, spook of beschermengel. 

Eén ding bij het onderzoek is wel duidelijk. De dure research naar het zogenaamde niet bestaan van geestverschijningen is ‘spookgeld’ geworden, naar de maan en komt zeker niet terug... 

Ondertussen praten, communiceren wij, de gewone stervelingen en burgers, onverkort verder met de engelen uit de liefdevolle sferen die ook de aarde bevolken...! 

Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 62 gasten online
Radio Paravaria