Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Jomanda schrijft open brief: 'pas op voor kwakzalvers'

Jomanda schrijft open brief: 'pas op voor kwakzalvers'

AddThis Social Bookmark Button

Jomanda schrijft open brief: 'pas op voor kwakzalvers'

Uitgegeven: 21 februari 2004 15:02
Laatst gewijzigd: 21 februari 2004 15:02

Bron: NU.NL

 

SITTARD - Het genezend medium Jomanda heeft zaterdag in een open brief in Dagblad De Limburger gewaarschuwd voor kwakzalvers.
 

"Mediumschap is niet te leren! Doe nooit mee aan experimenten zoals glaasje draaien, dwing niets af via pendels. Dit kan erg gevaarlijk zijn."

 

Commentaar Pim: Via pendels zaken afdwingen? Complete onzin. Een pendel* reageert slechts op onbewuste spierbewegingen. Wat kan je daarmee afdwingen? Wat is daar gevaarlijk aan? Gevaarlijk is het om kankerpatiënten een adequate behandeling te ontraden of te stellen dat ze geen kanker hebben terwijl reguliere onderzoeken aantonen dat ze er wèl aan lijden.... Gevaarlijk is het als mediums denken het te kunnen winnen van kankergezwellen door gebed en de liefde van boven... Dit alles wijst op overschatting van zich zelf en onderschatting van kanker. De strijd tegen kanker betekent het samengaan van de reguliere en alternatieve geneeswijzen! Het ene kan het andere niet missen of buiten sluiten.... en dit alles in het belang van de betrokken patiënt!

 

Medium Jomanda haakt met haar brief handig in op een alom voorkomend, universeel angstgevoel en roept nu iets van glaasje draaien, pendels... Nee, nee...! Het gaat erom wat zij letterlijk en persoonlijk tegen Sylvia Millecam heeft gezegd...! En dat zal alleen God, Sylvia en Jomanda zelf weten...

Het genezend medium ontsnapt het OM, de pers omdat ze te weinig weten van het onderwerp. En zich laten inpakken door wollige, spiritueel angstaanjagende woorden als.... 'glaasje draaien', gevaarlijk afdwingend 'pendelen'. Een afleidingsmanoeuvre! Jomanda is gewoon Joke en zo dient ze ook aangesproken te worden. Gelijk beperkte, stoffelijke wezens, mensen als u en ik.... die (inschattings)fouten kunnen maken.

Pim Verstraeten

 

*pendels worden pas gevaarlijk als ze meer dan 1 kilo wegen en je er in de rondte mee gaat zwaaien.

 

*****************************************

 
Wie is online
We hebben 86 gasten online
Radio Paravaria