Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Tweegesprek Johnnie Garnier & Pim Verstraeten over Sadam en kaartlegster

Tweegesprek Johnnie Garnier & Pim Verstraeten over Sadam en kaartlegster

AddThis Social Bookmark Button

Johnnie: 'Anka is er ook al mee bezig geweest...'.

Pim: 'Met wat?'

Johnnie: 'Ze vroeg een paragnost waar Sadam is'.

Pim: 'Afgezien van wat die paragnost heeft gezegd, het heeft niet geholpen... Sadam is niet gevonden. Wat moet je toch met die waarzeggers. Ga jij ook al beginnen...?'.

Johnnie: 'Laatst was ik bij een kaartlegster. Volgens de kaarten zwerft Sadam door de woestijn als een bedoeïen, woont in tenten en verplaatst zich onopvallend. Hij heeft inmiddels een baard en is helemaal grijs. Rond de tenten staan zelfs kamelen. Drie kamelen is volgens haar het sleutelbegrip en -woord... Hij bevindt zich in een straal van 150 kilometer rond Tikrit, meestal ten zuid-oosten van die stad. En....'.

Pim: 'Schei toch uit... Wat moeten we met deze informatie van een zwevende kaartlegster?'

Johnnie: 'Niks en alles. Volgens mij kon de kaartlegster best eens gelijk hebben. Maar wat mij het meeste boeit, het machtigste land van de wereld kan niet eens een man met grijze baard vinden. Ondanks bergen geld, superieure techniek en hoogwaardig opgeleide manschappen. Ze zijn zo volslagen onmachtig als het er op aan komt... De kaartlegster heeft alleen haar kaarten en intuїtie nodig...'.

Pim: 'De onmacht, daar ben ik het mee eens... De rest van je verhaal, beschouw ik als prietpraet van een esoterische zweefmadame....'.

Johnnie: 'De toekomst zal het uitwijzen, zullen we het daar op houden Pim?'.

Pim: 'Zo u wilt... als ik u daar een plezier mee doe'.

 
Wie is online
We hebben 78 gasten online
Radio Paravaria