Ik heb een groot incasseringsvermogen...
Ik heb een groot incasseringsvermogen...
 
Ik maak in mijn leven erg veel fouten...
Ik maak in mijn leven erg veel fouten...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Waterman
Zon in Waterman
16 Graden
Kreeft
Maan in Kreeft
21 Graden
Volle maan
Volle maan
13 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Over boek: IK WAS HIER...

AddThis Social Bookmark Button

1ikwashier

********************** 
**********************
Ik was hier...
kleurrijke graffiti op de deur van een leven...
Het boek IK WAS HIER... is natuurlijk ook te bestellen bij BOL.COM klik op onderstaande link dan kunt u de bol.com reviews lezen over het boek...

https://www.bol.com/nl/p/ik-was-hier-1/9200000124881818/?referrer=socialshare_pdp_www 

**********************

1ikwashier      

Te bestellen via de webshop van Uitgeverij Citadel, een fysiek boek (met hardcover) of een eboek is natuurlijk ook mogelijk 

…Ik was hier…

...kleurrijke graffiti op de deur van een leven…

Jan van der Heide beschrijft in dit boek zijn leven als paragnost, (hypno)therapeut en coach. Verhalen uit het leven gegrepen. Of extremen uit het rariteitenkabinet van het bestaan dat leven heet…!

De zin van de factor X…, helderziendheid, het voorspellen van de toekomst en paranormale verschijnselen, er wordt helder over geschreven. Spookhuizen en geestverschijningen bezorgen je soms de koude rillingen... Om daarna weer tot rust te komen bij de engelen en gidsen. Is er een voortbestaan na de dood?

Zo schreef prof. dr. Hans Holzer, de beroemde Amerikaanse parapsycholoog, een boek over Elvis Presley. Die spreekt daarin over de grens van de dood en zegt: ‘Stop met drugs…! Ik leef en ben nu gelukkig, er is een leven na de dood… De reïncarnatieleer klopt…’.

‘Ik was hier…’ …kleurrijke graffiti op de deur van een leven…, …een paragnost/therapeut vertelt… Een halve eeuw uit de praktijk van het leven, Van der Heide’s ervaringen met mens en wereld. Een boek dat bij de lezer innerlijke deuren kan openen… Of het bevestigt wat je zelf altijd al hebt gevoeld en ervaren in je bestaan.

‘Ik was hier…’ kan een aanzet zijn om op een nieuwe manier naar je intuïtie te luisteren… Je paranormale vermogen verdient een harmonische plaats in je eigen leven…!

Te bestellen via de webshop van Uitgeverij Citadel

 **********************

Ikwashieruitstalling
Van de week ging ik bij iemand op bezoek en die had van het boek een feestelijke opstelling in zijn winkel gemaakt. Leuk.

********************** 

 
 
 
 
Wie is online
We hebben 39 gasten online
Radio Paravaria