Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Ik was hier..., tweede derde herdruk

AddThis Social Bookmark Button
 
1ikwashier
 Boek:
IK WAS HIER…
 ...kleurrijke graffiti op de deur van een leven…
 
…eerste druk 2019, tweede en derde herdruk 2020, vierde druk gepland in 2022…
 
 
Yes! Een leuk succes voor auteur en uitgever... De vierde druk van het boek: IK WAS HIER... ...kleurrijke graffiti op de deur van een leven… is gepland voor begin 2022! Een gelukje dat auteur/uitgever willen delen met de lezer, daarom in sombere tijden in de wereld toch een FEESTJE, waaraan jij ook kunt deelnemen... Wanneer en waarmee? Hoe dat delen? Nou heel simpel, lekker door dingen cadeau te krijgen, er niets voor hoeven te betalen..., gewoon GRATIS... in tijden dat we toch al weinig geld hebben...!   
Dus Feestelijke en zeer scherpe actieprijs voor het boek
 
IK WAS HIER...
 
€ 23,95
 
'++ Plus Plus maar niet bij voornoemd bedrag opgeteld'....!
Want daar komt ie:
 
 
 'Als u in de maand december het boek IK WAS HIER... bestelt bij de webshop van uitgeverij Citadel krijgt u ook het boekje:
 
Fragmenten uit het boek: 2022 EN DAARNA... TOEKOMSTSHOCK OF WERKELIJKHEID?
abFragmentenboekjeVoorkant    abFragmentenboekjeachterkant
 
GRATIS/ Cadeau
 
 U ontvangt, bij de prijs inbegrepen, ja als we een feestje bouwen doen we het goed, ook nog bij de aankoop van het boek IK WAS HIER... (indien besteld bij de webshop van uitgeverij Citadel)
 
* de download ‘Ontspan met Jan’ (zelf te downloaden bij de webshop)
* gouden enveloppe met inhoud
* geluks edelstenen
* een lichtgevende pen 
* een geplastificeerde boekenlegger
 
Denk er niet te lang over na, verwen u zelf met een lekkere dikke pil (van bijna 500 pagina's), een hardcover boek en ook nog eens vervaardigd van de beste materialen...!'
 
Zo dat was een heel verhaal, maar als u nog even verder leest weet u alles..., en dat is fijn om alvast te weten...  

 

Als u het boek wilt bestellen: klik op de onderstaande link:
 
 
 Veel leesplezier toegewenst!
 
Hartelijke groeten, Uitgeverij Citadel
 
 
1ikwashier
De Nederlandse Bibliotheekdienst Biblion heeft de volgende recensie geschreven:
 
'Ik was hier' : ...kleurrijke graffiti op de deur van een leven... / Jan C. van der Heide. - Oegstgeest : Citadel,
[2019]. - 487 pagina's ; 23 cm.
 
Eén van de beroemdste Nederlandse paragnosten heeft zijn autobiografie geschreven en dat levert boeiende lectuur op! Vele aspecten van zijn leven en (hypno)therapeutische praktijk komen aan de orde, veelal in de vorm van korte anekdotische verhalen, zoals de persoonlijke verhalen van zijn vele cliënten, onderzoek in spookhuizen, inzet bij opsporing van vermiste personen en optreden in de media. Er rijst een beeld op van een antiautoritaire, empathische persoonlijkheid met een groot gevoel voor rechtvaardigheid, die zijn eigen leed - zoals de dood van zijn vrouw - en dat van anderen tegemoet treedt met enigszins boerse humor en een van liefde gevuld hart. De kern van zijn therapie is dat woede en agressie eerst geuit moeten worden, voordat heling en vergeving plaats kunnen vinden. Zeer lezenswaardige autobiografie van een paragnost; sinds de jaren 70 is dergelijk werk niet of nauwelijks uitgegeven in Nederland.
 
Recensent: Frans Gerritsen
NBD Biblion
Afd. Redactie / BU Data
 
en reviews van de lezers
 
********************************

…IK WAS HIER…

…kleurrijke graffiti op de deur van een leven…

Jan van der Heide beschrijft in dit boek zijn leven als paragnost, (hypno)therapeut en coach. Verhalen uit het leven gegrepen. Of extremen uit het rariteitenkabinet van het bestaan dat leven heet…!

De zin van de factor X…, helderziendheid, het voorspellen van de toekomst en paranormale verschijnselen, er wordt helder over geschreven. Spookhuizen en geestverschijningen bezorgen je soms de koude rillingen… Om daarna weer tot rust te komen bij de engelen en gidsen. Is er een voortbestaan na de dood?

Zo schreef prof. dr. Hans Holzer, de beroemde Amerikaanse parapsycholoog, een boek over Elvis Presley. Die spreekt daarin over de grens van de dood en zegt: ‘Stop met drugs…! Ik leef en ben nu gelukkig, er is een leven na de dood… De reïncarnatieleer klopt…’.

‘Ik was hier…’ …kleurrijke graffiti op de deur van een leven…, …een paragnost/therapeut vertelt… Een halve eeuw uit de praktijk van het leven, Van der Heide’s ervaringen met mens en wereld. Een boek dat bij de lezer innerlijke deuren kan openen… Of het bevestigt wat je zelf altijd al hebt gevoeld en ervaren in je bestaan.

‘Ik was hier…’ kan een aanzet zijn om op een nieuwe manier naar je intuïtie te luisteren… Je paranormale vermogen verdient een harmonische plaats in je eigen leven…!

 

Uitgeverij: Citadel

Auteur: Jan C. van der Heide

het boek is eind 2019 verschenen, 2de en 3de herdruk 2020, vierde druk gepland in 2022.

Het fysieke boek: Ik was hier… …kleurrijke graffiti op de deur van een leven… is o.a. bij Uitgeverij Citadel te bestellen en het E-boek van deze titel.

 

 

 
Wie is online
We hebben 35 gasten online
Radio Paravaria