Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
Ik weet dat er meer in mezelf zit maar ik kan er niet bij..., ik kan het er net niet uithalen...
Ik weet dat er meer in mezelf zit maar ik kan er niet bij..., ik kan het er net niet uithalen...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan Eugien: 'Ik begrijp niks van die dromen...'

Eugien: 'Ik begrijp niks van die dromen...'

AddThis Social Bookmark Button

Vraag

Ha Jan,

Ik wil je de volgende vraag stellen. Regelmatig droom ik over mensen die ik niet ken. Ze gedragen zich wat afkeurend naar me toe. Ik ben in die dromen heel angstig. Het zijn nachtmerries en die dromen komen vaak terug. Wat betekent het en wat kan ik er aan doen? Die nare dromen eindigen allemaal met een vierkant en daar zit een ster in. Ik begrijp niks van die dromen, heb jij een idee?

Groetjes Eugien

Antwoord

Beste Eugien,

Je droom heb ik met belangstelling gelezen en het is op diverse manieren uit te leggen. Het kan met je jeugd te maken hebben, verwerking van allerlei situaties. Maar het kunnen ook dagresten zijn. Ik weet niet in welke omstandigheden je op het moment verkeert? Is het op je werk spannend, stressig of ben je met een opleiding bezig die nogal wat van je vergt? En mogelijk is er iets dat bedreigend bij je over komt? Hoe is je privésituatie…? Heb je een relatie of ben je op zoek naar een partner? Op de een of andere manier zou je iets als dreigend of bedreigend kunnen ervaren in het dagelijkse leven. Maar wat is dat? Ik praat je niets aan, maar denk even volop met je mee… De symbolen in je droom, de vierkant en de ster. De vierkant kan wijzen op je zoeken naar meer stabiliteit in je leven. De ster staat symbool voor geluk en het bereiken van je doelen in je leven. Je droom wijst volgens mij op je streven iets in je leven te bereiken, maar je bent een beetje bang… Eugien. Daar zou ik aan gaan werken, aan die mogelijke angst die je hebt. Je zou een sessie hypnotherapie kunnen overwegen, binnen een enkele sessie kan je vaak al een goed resultaat behalen.

Eugien, het jaar is nog jong en als je nog meer in de diepte gaat praten over je nachtmerries, dan zijn ze straks volledig verdwenen… Opgelost! Je toekomst ziet er zonnig uit, de ster in je droom dat ben je zelf… En een ster betekent kracht, licht, geluk… Twijfel dus niet aan je zelf, je komt er! Ga vanavond fijn dromen over sterren, dat je de sterren van de hemel plukt. Dat je dwars door een zachte en milde sterrenregen heen, op weg bent naar de verwarmende zon… De zon die alles laat groeien en bloeien…, jazeker dat is ook een ster, fijn allemaal sterren onder elkaar….

Hartelijke groeten en alle spirituele positiviteit toegewenst,

Jan C. van der Heide

Hypnotherapeut/ Coach en Paragnost

 

 
Wie is online
We hebben 51 gasten online
Radio Paravaria