Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
Ik weet dat er meer in mezelf zit maar ik kan er niet bij..., ik kan het er net niet uithalen...
Ik weet dat er meer in mezelf zit maar ik kan er niet bij..., ik kan het er net niet uithalen...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan M. v. E. te S.: 'Mijn tweelingzus is...

M. v. E. te S.: 'Mijn tweelingzus is...

AddThis Social Bookmark Button

Beste Jan,

Mijn tweelingzusje is twee jaar geleden overleden aan een hersentumor. Alles ging zo plotseling zodat ik geen echt afscheid van haar heb kunnen nemen.

In de nacht voor haar sterfdag werd ik om 3.30 uur wakker en had het gevoel dat ik naar haar toe moest gaan. Maar omdat ik 's nachts niet alleen op straat durf heb ik dat niet gedaan. En om 8 uur die morgen werd er gebeld vanuit het ziekenhuis dat we moesten komen. Ze was toen al in een soort coma en ze kon toen niets meer zeggen of reageren. Ze is diezelfde dag gestorven. Sindsdien voel ik mij zelf schuldig en hoop op een teken van haar. Nu ben ik bevallen van een dood meisje van 22 weken oud. Toen ze haar 's avonds laat meenamen begonnen de lamellen in de kamer heel hard te bewegen, alsof het waaide. Was dat toen een teken dat mijn zuster misschien bij me was? 

Met vriendelijke groeten, 

M. v. E. te S.

 

 

Antwoord

Beste M.,

 

Wat heb je een hoop ellende meegemaakt, eerst je tweelingzusje overleden en daarna je kindje. Heel verdrietig, ik wens je alle kracht vanuit het universum voor extra troost.

Ten eerste het zou mij bepaald niet verbazen indien je regelmatig het gevoel hebt of krijgt dat je tweelingzuster "bij je is". Dikwijls is er bij een tweeling sprake van een diepe zielsverbondenheid, de troostende kracht is vaak groot. Om nader op je vraag in te gaan over de "bewegende lamellen". Naar mijn gevoel heeft je zuster je hiermee een teken gegeven om je te laten ervaren "je bent niet alleen". Niemand kan dit bewijzen, dat hoeft ook niet. In mijn praktijk heb ik al zovele malen gehoord over dergelijke tekens op cruciale momenten. Kleerhangertjes die in een kast bewegen als de naam van een overleden persoon wordt genoemd, een fotolijstje van een gestorven man die jaarlijks op z'n geboortedag omvalt e.d. 

Nogmaals de bewegende lamellen zou je als een signaal van genezijde kunnen opvatten. Of er moet een raam achter de lamellen hebben opengestaan. Niet iedere gebeurtenis is een teken uit het hiernamaals. We moeten ook een beetje nuchter blijven, maar daar zal in dit geval geen sprake van zijn. Zonder dat het tocht of dat ze werden aangeraakt bewegen lamellen niet uit zich zelf. Vandaar mijn spirituele verklaring, de ziel van je zuster gaf een teken en is bij je. 

Heel veel kracht en sterkte toegewenst in het leven.

Met vriendelijke groeten, 

Jan C. van der Heide
hypnotherapeut en paragnost

 
Wie is online
We hebben 49 gasten online
Radio Paravaria