Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan Karin Vervier te A.: Ik ben alleenstaand en woon...

Karin Vervier te A.: Ik ben alleenstaand en woon...

AddThis Social Bookmark Button

Beste Jan,

Ik ben een gescheiden vrouw van 41 jaar en heb geen kinderen. Ik ben alleenstaand en woon op een kleine flat in het centrum van de stad. Misschien is voor jou het volgende geen rare vraag, daarom durf ik hem te stellen. 's Avonds in mijn slaapkamer denk ik steeds een donkere schim te zien, de gedaante van een man. En heb daardoor vaak het gevoel dat ik niet alleen in de kamer ben. Ik slaap erg onrustig, voel me niet prettig en ben gewoon bang. Weet je wat die donkere gestalte is of betekent?

Je zou me erg helpen als je er voor mij een antwoord op hebt.

Vriendelijke groetjes,

Karin Vervier te A.

 

Antwoord

Beste Karin,

Met medeleven heb ik je brief gelezen. Je angstige gevoel is niet fijn voor je. Maar? Niet te gauw zorgen maken of van streek raken. 'Het bangst is de mens voor zijn angst'.

Het volgende klinkt misschien erg ontnuchterend. Weet je wanneer iemand 's nachts bang moet worden ? Indien er een persoon van vlees en bloed in je slaapkamer staat die je niet hebt uitgenodigd. Dan heb je alle reden om bang te worden. In alle andere gevallen, je innerlijke balans houden, denk aan je gemoedsrust. Heel realistisch en nuchter blijven denken. Wat kan zo'n zwarte schim met je doen? Niets toch! Helemaal niks. Spreek de gedaante streng toe als je wilt dat hij weg gaat. Jij woont alleen. Jij bent de hoofdbewoner van de flat en hebt geen onderhuurders ook niet in de geest. Vul je slaapkamer met je mentale lievelingskleur. Visualiseer die kleur en laat het tot in de muren, vloer en het plafond doordringen. Als die kleur je kamer vult is er geen ruimte meer voor wat dan ook. En stel je maar voor dat alle goede dingen er doorheen kunnen dringen en dat alle negatieve dingen op die kleur afketsen. Zo kan je je zelf heel goed beschermen. Het werkt! Probeer het maar uit. Het betekent een goede en niet verstoorde nachtrust.

Alle positieve kracht toegewenst en veel spiritualiteit.

Hartelijke groeten,

Jan C. van der Heide
Hypnotherapeut en paragnost

 
Wie is online
We hebben 84 gasten online
Radio Paravaria