Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan Joke V. te S.: We mogen vragen naar je sturen

Joke V. te S.: We mogen vragen naar je sturen

AddThis Social Bookmark Button

Beste Jan,

We mogen vragen naar je sturen. Ik heb een vraag. Het gaat over een droom. Ik droomde kort geleden het volgende. Ik dreef op een soort vlot van hout midden op een woest kolkende zee. Ik kon niks doen, alleen me laten meedrijven. Weet jij wat dat betekent?

Groetjes,

Joke V. te S.

 

Antwoord

Beste Joke,

Dank voor je brief waarin je schrijft over je droom. Je bevindt je op een houten vlot in zee. Water staat voor 'gevoel en emotie'. In overdrachtelijke zin drijf je op je gevoel. Je kunt niets doen.

Waarschijnlijk heb je in emotioneel opzicht een zware tijd achter de rug. En ben je op weg naar rustiger vaarwater. Dat komt goed. Een droom kan je sturen, een positieve wending geven. Sluit je ogen eens als je dat wilt. Stel je voor hoe het is als je het vlot wèl kunt sturen! In welke prachtige, rustgevende en lieflijke haven zou je dan willen binnen varen? Een oord waar je je prettig voelt. Warme rust. Stel het je levendig en beeldend voor. Droom er over. Het zal je van binnen meer harmonie geven. Er zullen dingen veranderen. Streef er met je innerlijk naar in je thuishaven te kunnen afmeren... Het zal je een goed gevoel bezorgen. En maakt dat er positieve krachten in je vrij komen.

Alle positiviteit, kracht en goeds toegewenst.

Hartelijke groetjes,

Jan C. van der Heide
hypnotherapeut en paragnost

 
Wie is online
We hebben 94 gasten online
Radio Paravaria