Sint...,
Sint...,
 
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
Ik weet dat ik iemand zou moeten vergeven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Boogschutter
Zon in Boogschutter
1 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
0 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan Caroline T.: Ik heb vaak dromen die uitkomen

Caroline T.: Ik heb vaak dromen die uitkomen

AddThis Social Bookmark Button

Beste Jan,

Ik heb vaak dromen die uitkomen, daarom heb ik angst 's nachts te gaan slapen. Ik ben bang dat ik weer een droom krijg die uit zal komen. Het zijn vaak heel nare dromen, over dingen van verdriet en huilen. Dumpie ons hondje is 's nachts meestal bij me dan ben ik niet zo bang. Kan je iets doen waardoor je geen nare dromen meer hebt?

Kan je me dat vertellen, ik ben een meisje van 13 jaar. 

Caroline T.

 

Antwoord

 

Beste Caroline,

Dank voor je brief en heb het gelezen met veel medegevoel. Het is natuurlijk niet leuk als een kind nare dromen heeft en die nog uitkomen ook. Je kan natuurlijk altijd met je vader, moeder eens bij me thuis komen. Dan kunnen we praten over je dromen. Van praten wordt een volwassene, meisje of jongen altijd wijzer.

Een jongetje vertelde mij ooit het volgende: 'Voordat ik 's avonds ga slapen zeg ik altijd tegen mezelf dat ik over fijne dingen ga dromen, over speeltuinen, over pretparken en dan droom ik er ook over, leuk hè...'.

Misschien kan jij dat ook eens doen Caroline! Als het bij dat jongetje zo goed werkt kan het bij jou ook goed werken. En droom je vast vanavond en morgen en de dagen daarna over fijne dingen. Je hoeft natuurlijk niet over pretparken te dromen als je dat niet wilt, als je van kleine hondjes of katjes houdt kan je daar natuurlijk ook over dromen.... Of iets anders wat je fijn vindt... Over Dumpie.., je lieve hondje... een mooie droom saampjes, leuk, toch.... 

Hartelijke groeten van

Jan

 
Wie is online
We hebben 102 gasten online
Radio Paravaria