Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

2022 VOORSPELLINGEN 2022

AddThis Social Bookmark Button

Inleiding voorspellingen 2022

 

Op YouTube staat mijn filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=q6ZESF-tHt4

 

De ‘Vrijheid van meningsuiting’ wordt uitgehold en betekent steeds meer in de praktijk van het leven, niets dan lege briefjes hebben in te brengen…

Een minderheid probeert de meerderheid het zwijgen op te leggen, terwijl de minderheid juist vindt dat de meerderheid de minderheid muilkorft… Net als voorgaande zin, alles lijkt zo ingewikkeld te worden. Niemand weet meer precies hoe het zit of wat de waarheid is en dat ondanks eindeloze discussies… Velen lijken met korte lontjes, sommigen zelfs zonder lontje, verdwaald in een vacuüm, in het doolhof van het bestaan.

Je hoeft geen helderziende te zijn om te zien dat de wereld in een zware impasse verkeert, de vrijheid van meningsuiting lijdt daar ernstig onder.

Feit is, alles zeggen kan niet meer… of je wordt getrakteerd op de wens dat je een enge ziekte mag krijgen of op een andere manier word je het eeuwige zwijgen opgelegd. Er is altijd wel iemand die je niet begrijpt, die je hebt beledigd of je bent op welke manier dan ook op iemands teentjes gaan staan. In dat geval geef ik meestal het advies:

‘Als je last van lange tenen hebt dan moet je schoenen kopen met lange neuzen…’.

Ik zei dat nog eens tegen iemand en die braakte toen zoveel scheld- en schuttingwoorden over me heen als er sterren zijn… Toen hij was uitgeraasd zei ik heel zachtjes: ‘hi, hi…’ en toen werd het aantal scheldwoorden evenveel als er zandkorrels op het strand liggen.

Ach, we maken dat allemaal zelf ook wel mee…, de aarde is een beetje in de war zullen we maar zeggen...

 

De beperking van de vrijheid van meningsuiting heeft op alle maatschappelijke terreinen invloed, ook in de spirituele wereld. In de voorspellingen kun je niet alles meer zeggen, bepaalde dingen kun je beter voor je houden.

Sommige personen ontploffen al bij de lidwoorden ‘de’, ‘het’ en ‘een’…, bij het woord ‘lid’ denken ze namelijk dat je hen bedoelt, Jan met de korte achternaam…

Strijd moeten voeren om onbenullige zaken, ach nee, er is al oorlog genoeg in de wereld… In de Oekraïne wordt al met vuur gespeeld en mogen we vurig wensen dat de lont niet in het kruitvat slaat…

Wat ik intens hoop is dat het jaar 2022 in het teken komt te staan van: 

 ‘zelfrespect…'

Laten we wensen dat dit waardevolle fenomeen weelderig gaat groeien en bloeien, want mensen met zelfrespect hebben ook respect voor een ander…

 

Nog een prettige dag verder.

 

Groetjes,

Jan C. van der Heide

 

P.S. Misschien ook mijn Youtube kanaal bekijken voor o.a. jaarhoroscopen, podcasts etc., dan deze link:

https://www.youtube.com/c/jancvanderheide9

 

Jazeker..., de toekomst wordt bij u thuis gebracht...

  **********

2022  Voorspellingen  2022

door © Jan C. van der Heide

  • Corona

Een derde, vierde booster prik zal nodig blijken. De QR-code wordt met relevante persoonlijke gegevens uitgebreid en de code wordt gekoppeld aan de gemeentelijke basisadministratie. In de nog wat verdere toekomst zal iedere Nederlander worden gechipt net zoals een hond of kat. Tijden veranderen, nu zouden we er tegen in opstand komen, in de wereld van straks is het normaal.

De wetenschap is van mening dat we in de toekomst moeten leren leven met corona. Of heeft de wetenschap het mis en dooft het Coronavirus uit, net zoals de Spaanse Griep die als een dief in de nacht verdween…

 

Even tussen haakjes over Corona schreef ik op 29 juni 2021, naar aanleiding van een vraag van Esther, het volgende op mijn website:

 

Toekomst coronavirus

29 juni 2021

Ha Jan, 

Ik volg je al jaren, vaak zie je dingen scherp als paragnost. Hoe denk je dat het met het Covid19virus zal gaan? 

Doei Esther

 

Regelmatig krijg ik vragen zoals van Esther en gezien het grote aantal van vergelijkbare vragen, is het bijna ondoenlijk om iedereen persoonlijk te antwoorden.

Vandaar beantwoord ik Esther’s vraag op mijn website.

 

Hoi Esther, 

De enige realistische invalshoek is: niemand weet zeker hoe de toekomst er rond het virus uitziet. De wetenschappers niet, virologen, sterrenwichelaars of waarzeggers niet. Iedereen tast in het volslagen duister. Alles dat er wordt gezegd is dus waar of niet, omdat niemand het tegendeel kan bewijzen.

Maar dat wil niet zeggen dat we geen gevoel over de virustoekomst kunnen hebben… En mijn feeling zegt: 

* Het besluit om alle coronabeperkingen in te trekken kan je volgens mij beschouwen als een vorm van Russische roulette? 

* Omdat de overheid met vuur speelt, wacht ons daarom een hete herfst en een (totale) lockdownwinter? 

* Gaan er zich plaatselijke virus mutatievormen ontwikkelen die nog sneller dan het licht zijn? Besmettelijker en gevaarlijker voor de weerstand dan bij Covid-19? 

* Een derde (en vierde) prik staat straks in de startblokken om nog meer beschermd te zijn? 

* Is de vierde, vijfde, zesde virusgolf in aantocht?

Achter voorgaande zinnen staat overal een vraagteken. Waarom? Omdat nogmaals, niemand weet hoe de virustoekomst eruitziet. 

Maar de houding bij velen, van alles kan weer, lijkt een zeer gevaarlijke opstelling. Je verwacht dat de overheid de burger in bescherming neemt, maar we leven in een tijd dat de burger zichzelf erg goed in bescherming moet nemen. 

We gaan ons verder maar niet te veel verdiepen in een doemscenario, dat helpt toch niet. 

De wetenschap heeft het Coronavirus in het begin totaal verkeerd ingeschat. Het virus was veel gevaarlijker dan wetenschappers dachten en de desastreuze gevolgen veel groter. Ook geloofde de wetenschap niet dat het virus zich in een gevaarlijke richting zou muteren. 

Dat mag op zich allemaal wel waar zijn, maar achteraf commentaar leveren is altijd makkelijk en daarbij komt, de beste stuurlui staan altijd aan wal! 

Laten we maar blij zijn dat de wetenschap toch zo razendknap is en dat ze binnen zo’n korte tijd vaccins hebben ontwikkeld. Een ongekend aantal doden zijn er hoe droevig te betreuren, maar zonder vaccin was het aantal slachtoffers ontelbaar geweest. Dat is een kwestie van pragmatisch en realistisch denken.

Esther blijf intussen je handen grondig wassen, blijf minstens 1,5 meter afstand houden, afgesloten ruimten met veel mensen vermijden, blijf een (vers) mondkapje opzetten. Want voorkomen is beter dan genezen!

 

Laten we maar hopen dat het geen hete herfst wordt en een volledige lockdownwinter. Wat er ook aan de hand is, we kunnen elkaar altijd virtueel omarmen, blijven troosten en bemoedigen.

Een mooie dag nog verder. 

Hartelijke groeten,

Jan C. van der Heide

 

 

tot zover het corona-antwoord aan Esther op mijn website.

 

verder met de voorspellingen 2022

 

  • Economie

Er zal een cryptomunt worden geïntroduceerd die gekoppeld is aan de waarde van de euro.

De economie zal zich chaotisch ontwikkelen. Er komen aan alle kanten tegengestelde berichten, topeconomen spreken elkaar finaal tegen.

De geldpersen draaien overuren, de inflatie zal zich stormachtig ontwikkelen en torenhoog worden.

Bij grote onlinewinkels kan steeds vaker met Bitcoin worden betaald.

Mondiale bedrijven worden opgesplitst in kleinere elementen, het is een overlevingsstrategie van de multinationals.

De beurzen maken grote klappen naar boven en naar beneden, het is net het weer, erg veranderlijk en wel op een dramatische wijze waardoor velen het water tot de lippen komt te staan.

De nieuwe economie is in aantocht, de cryptomunten geven de aanzet tot een nieuwe vorm van denken. Er is genoeg van alles, ….grondstoffen…. ja, als er wordt gedeeld, de kosten en opbrengsten en niets wordt verspild. In de nabije toekomst is een miljardair een uitstervend ras, want miljardairs kiezen er voor om binnen één pennenstreek miljardair af te zijn, omdat ze hun rijkdom delen…

 

  • Politiek NL

Rutte is in Brussel aan het lobbyen voor een belangrijke functie. Het is wel een soort handicaprace aan het worden wegens het vertrek van zijn goede vriendin Merkel.

Bijna een kopie van het afgetreden kabinet zal in het eerste, tweede kwartaal van 2022 van start gaan.

Het leger zal steeds vaker worden ingezet voor politietaken en dat is een kwalijke ontwikkelingen vinden velen.

 

  • Politiek buitenland

Ernstige verharding diplomatieke verhoudingen tussen Amerika en China. Machtsovername in China, opstanden, tanks worden tegen mensen ingezet.

Rusland wordt steeds meer uitgehold door maatschappelijke onlusten en gewelddadige protesten.

Er hangt steeds meer een sfeer van een komende revolutie, Poetin lijkt het niet meer in de hand te hebben. Ontwikkelingen rond bezetting, zullen desastreus blijken te zijn. Op het laatste moment zal een explosieve situatie in goede banen worden geleid.

Noord-Korea in de ban van Kim Jong Un, hij laat steeds minder van zich horen, letterlijk. De geruchtenmachine draait op volle toeren. Er wordt ook gefluisterd dat hij naar het buitenland is gevlucht. Of hij verblijft elders in de wereld om geopereerd te worden. (Volgens niet bevestigde berichten gaat het om een ernstige operatie aan het maagdarmkanaal maar kan ook iets met het brein te maken hebben) Zwitserland wordt via diverse kanalen als operatieland genoemd.

De chips schaarste blijkt ook te ontstaan door de Chinese lange afstand raketten die in grote getalen gebruik maken van chips.

Ernstige maatschappelijke onrusten in Rusland, er komt steeds meer een sfeer van een komende revolutie. Poetin wankelt, ook zijn gezondheid...

 

  • Maatschappelijk/ wonen/ werk

Kolonies van Tiny Houses zullen ontstaan vooral onder de jongeren die geen huis kunnen krijgen. Ook steeds meer ouderen kiezen voor een Tiny House.

 

  • Sport

Max Verstappen vraagt zich af, net zoals meer mensen, al is het rudimentair, of het verstandig is dat zijn vader weer gaat racen. Max is uiterst sensitief en zijn intuïtie is sterk ontwikkeld en toekomst gericht. Race ontwikkelingen zullen zich afspelen op de scherp van de snede of het allemaal even verheffend zal zijn, valt aan alle kanten te bezien. Het resultaat zal geen sieraad zijn van de racerij, volgens velen. Laten we vurig hopen dat de race voor iedereen goed afloopt...

 

  • Koningshuizen

De toekomstige koningin Amalia krijgt op termijn steun van prinses Beatrix over de invulling van het vrouwelijk koningschap. Een wijsheid gebaseerd op de ervaring van drie koninginnen: Wilhelmina, Juliana en Beatrix zelf.

Koning Willem Alexander zal (nog) meer aan zijn conditie en gezondheid gaan werken, waarmee hij velen inspireert. De gravin Eloise zal hem, waarschijnlijk ongevraagd, bemoedigen en hij groeit er steeds meer naar toe om op één van de sociale media te gaan staan.

Het Nederlandse koningshuis zal zich sterk moeten richten op de eigen intuïtie… Laten zij niet alles laten invullen door mannetjesmakers of adviseurs die het zogenaamd weten, die lijken het juist niet te weten. Prinses Amalia is een natuurtalent, zij weet ondanks haar jonge leeftijd wat goed is voor Nederland en de bewoners. Ze voelt dat zo goed omdat ze van het land en bewoners houdt… Ga zo’n natuurtalent niet verpesten door allerlei (domme) raadgevingen. Amalia weet heel goed hoe ze moet laten zien hoe blauw bloed stroomt… en dat we met z’n allen een dijk van een land kunnen maken.

Natuurlijk, het koningshuis zal allerlei veren moeten laten. Geen belasting betalen zal straks tot het verleden gaan behoren, subsidies ontvangen voor jachtgebieden is in het nabije verschiet finaal afgelopen. Aan alle kanten ligt dat in de lijn van de verwachtingen voor ons koningshuis van de toekomst. Als één dat weet en voelt is dat Amalia, omdat ze niet alleen een briljant verstand heeft maar ook een hoog ontwikkeld gevoel dat dicht bij de mensen ligt…

 

Ander onderwerp

Tussen Harry en Meghan zal op termijn de spanning meer en meer toenemen. Harry krijgt steeds meer moeite om in de USA-plasticwereld te leven. De heimwee naar zijn vaderland zal steeds meer toenemen. Meghan en Harry zullen uiteindelijk gescheiden gaan leven, er zal letterlijk een oceaan tussen in komen te liggen.

 

  • Het weer

Een kleine ijstijd ligt op de langere termijn in het verschiet in plaats van de opwarming van de aarde.

 

  • Showbizz

Gordon zet uiteindelijk vraagtekens bij wonen in het buitenland, hij keert steeds weer terug in de moederschoot Nederland.

Er zijn wat verstrooide geluiden om Joke Damman, de voormalige Dame in het blauw, om haar terug te halen naar Nederland. Het Rosa Spierhuis wordt genoemd…

 

  • Rampen/ Aanslagen

Explosieven nabij Torentje en Binnenhofvijver. Het wordt net op tijd ontmanteld.

Een nieuwe drug zal worden geïntroduceerd. De werkzaamheid zal aanzienlijk langer zijn dan welk ander middel dan ook, en gevaarlijker.

Onderzeeërs gaan steeds vaker intercontinentaal drugs vervoeren over de wereldzeeën, via satellietverbindingen wordt ze de weg gewezen. Een koers die elk moment verlegd kan worden, daardoor zijn de onderzeeërs heel moeilijk te onderscheppen.

 

  • Goed nieuws (ontdekkingen/ medische doorbraken etc.)

In het nabije verschiet is het onmogelijk om anoniem internet op te gaan, ieder bericht dat je verzendt wordt voorzien van je identiteit-chipinfo. Een QR-code voor de sociale media is verplicht.

**********

 

En als u nog wat meer wilt weten over 2022, dan is onderstaand boekje mogelijk iets voor u.

       abFragmentenboekjeVoorkant    abFragmentenboekjeachterkant    

Cadeauboekje verkrijgbaar bij de goede boekhandels, bol.com, andere webshops of bij de Uitgeverij Citadel webwinkel.

€ 9,95

(51 pagina's/ afmeting 10,5 - 15 centimeter)

als u het boekje bij de webshop/uitgeverij citadel wilt bestellen, verzending gratis, klik dan hier onder:

https://jancvanderheide.nl/product/fragmenten-uit-het-boek-2022-en-daarna-toekomstshock-of-werkelijkheid/ 

***************

2022

De toekomst wordt aan huis bezorgd...

 Jan's extra horoscopenservice

de jaarhoroscopen van de 12 dierenriemtekens gratis op YouTube

 

 https://m.youtube.com/user/jancvanderheide

 

en je kunt gratis abonnee worden op mijn youtube kanaal:

 

https://www.youtube.com/c/jancvanderheide9

 

 In 2022  

  VREDE EN ALLE GOEDS...!  

  Vriendelijke groetjes,  

 Jan  

***************

 
Wie is online
We hebben 56 gasten online
Radio Paravaria