In mijn familie komt helderziendheid voor...
In mijn familie komt helderziendheid voor...
 
Als je iets nieuws leert... dat is de beste hersengymnastiek....
Als je iets nieuws leert... dat is de beste hersengymnastiek....
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Leeuw
Zon in Leeuw
10 Graden
Ram
Maan in Ram
21 Graden
Afnemende maan (Gibbous)
Afnemende maan (Gibbous)
18 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Workshop a

AddThis Social Bookmark Button
Avondworkshop
"COACH-JE-ZELF"
Uw trainer:
(hypno-)therapeut & coach
Jan C. van der Heide
Datum: in de planning  
Plaats: 'Villa Blijgeest'
Rhijngeesterstraatweg 124
2343 BZ Oegstgeest
Tijd: 20.00-22.15 uur
Kosten: € 30,= inclusief consumpties
(Vanaf 19.30 uur staat de koffie, thee,
frisdrank voor u klaar).
 Deelnemers ontvangen een gratis boekje.
Korting op CD's, (luister)boeken, DVD's etc.

COACHING
De wereld wordt op een bepaalde manier steeds ingewikkelder; door scheidingen, instituten als kerken verdwijnen, toenemend individualisme, werk dat je opslokt of juist door gebrek aan werk,  komt de mens vaker gevoelsmatig alleen te staan… en dus ook met zijn emotionele, psycho-/sociale problemen.
Ieder mens zou een begeleider moeten hebben in zijn leven…, een coach. Iemand waar je alles tegen kunt zeggen, iemand die niets vreemd vindt… Een persoon die als basisvertrekpunt om de medemens geeft, omdat we allemaal maar mensen onder elkaar zijn… Niemand is volmaakt en we zijn allemaal reizigers op het pad des levens… Niemand heeft dus de wijsheid in pacht, maar toch… op het goede moment kan de ene mens de ander soms een duwtje in de goede richting geven. Precies! En dat duwtje in de goede richting zou u persoonlijke coach kunnen zijn!

WAT KUNT U VAN DE WORKSHOP ‘COACH-JE-ZELF’ VERWACHTEN?
Allereerst een warme sfeer met de kans iets te leren. Een ontmoeting niet alleen met jezelf , maar ook met andere deelnemers op en dieper niveau van verbondenheid. Daarnaast worden u handreikingen geboden om nieuwe stappen te zetten op uw persoonlijke weg van innerlijke groei en bewustwording.
De volledige inhoud van zo'n avond valt natuurlijk moeilijk te beschrijven. Maar het zal zeker 'verrassend' zijn, creatief, een beetje confronterend maar altijd positief en opbouwend. De groep leert ook van elkaar.
Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van geleide fantasie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), psychodrama, hypnose, intuïtie, Inner Child, regressie, Vanderheides Alternatieve Therapie (VAT), Rationeel Emotieve Therapie (RET) en andere eigentijdse therapievormen. Niet teveel theorie hoeft u te 'consumeren'. De avond zal vooral in het teken staan van ZELF DOEN en ervaren! De nodige oefeningen staan op het programma. U zult verbaasd staan van de rijkdom in uw innerlijk, uw sluimerende talenten, uw verborgen waardevolle eigenschappen.
Therapeut Van der Heide heeft al tientallen workshops geleid. Op spiritueel, paranormaal en therapeutisch vakgebied heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en is onder andere gecertificeerd met de titel pmh: 'Professional Master of Hypnotherapy'. Ook is hij bekend van radio, tv en schreef hij vele boeken, artikelen op zijn vakgebied

WAT IS HET DOEL VAN DE WORKSHOP: ‘COACH-JE-ZELF’.
Aan de deelnemers van de workshop wordt verzocht minimaal één innerlijke barriėre/ emotioneel probleempje mee naar de workshop te nemen om die met enige (groeps)coaching te transformeren, laten verdwijnen, oplossen… Eén klein dingetje van binnen veranderen, kan je leven al uiterst positief beïnvloeden.
Tijdens de workshop kunnen we nieuwe wegen ontdekken en deuren openen om de ‘Coach-van-je-zelf’ te worden. Want in wezen is er natuurlijk niemand die u beter kent dan U, u zelf… U bent zelf de grootste deskundige van uw eigen leven… en niemand anders! In potentie bent u dus de beste coach van uw eigen bestaan… Door de juiste kruisbestuiving tussen uw gevoel, ratio en creativiteit… kunt u een extra dimensie toevoegen aan morgen, de toekomst.. door de beste coach die er maar te vinden is. U, zoals gezegd, de beste coach van uw eigen leven. Door een hele andere manier van luisteren naar je zelf, weten dat je vol vertrouwen kunt bouwen op jezelf, de workshop: ‘Coach-Je-Zelf’ kan o.a. daarom vernieuwend zijn.

website: www.jancvanderheide.com
e-mail: jancvanderheide@gmail.com
of aanmelden voor de workshop door
te bellen naar: 071-5172870 of
mobiel: 06-25076116

Praktijkadres: Rhijngeesterstraatweg 124
 2343 BZ Oegstgeest
 
Wie is online
We hebben 45 gasten online
Radio Paravaria