Ik ben door iets kleins heel gauw van slag...
Ik ben door iets kleins heel gauw van slag...
 
Ik voel dat er een volledige lockdown komt...
Ik voel dat er een volledige lockdown komt...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Schorpioen
Zon in Schorpioen
27 Graden
Ram
Maan in Ram
12 Graden
Wassende maan (Gibbous)
Wassende maan (Gibbous)
12 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

2020 VOORSPELLINGEN 2020

AddThis Social Bookmark Button
Oegstgeest, 9 oktober 2019
 Voorspellingen 2020
©Jan C. van der Heide
Deel 1
 
Bij vooruitzien hoort een terugblik.
19 november 2016 deed ik al de volgende voorspelling:
 
* In de USA zal de roep om impeachment van Trump sterk toenemen. De persoonlijkheid van president Trump vertoont wat deuken en vlekken die hem voor zijn ambt in de praktijk minder geschikt maken. In zijn vorm van regeren komen er wat narcistische, dwangmatige en neurotische trekjes naar voren die een negatieve invloed op de wereldvrede kunnen hebben. De omgeving legt Trump op regeringsniveau stevig aan banden. Het is de vraag of hij zijn termijn kan en zal afmaken…
 
Voor 2019 voorspelde ik o.a. 
* Waterstof is de energiebron van de toekomst. Toepasbaar op alle terreinen: vervoer, verwarming en krachtcentrales.
 
 
* Wiet gaat de Nederlandse Staat zelf kweken.
 
* Er gaan steeds meer stemmen op dat landen zich willen afscheiden van het Verenigd Europa.
 
* De tijd is niet ver meer dat journalisten net zo beschermd moeten worden als burgemeesters en politici.
 
* Grote onrust in Engeland, de geluiden worden steeds duidelijker dat Ierland en Schotland zich willen afscheiden van Engeland.
 
* ‘Het milieu’ wordt het nieuwe verdienmodel van de Nederlandse Staat.
 
* Nieuwbouwprojecten komen verregaand in het slop, de woningnood zal schrikbarende vormen aannemen.
 
 
Intussen weten we nu inmiddels, wat hiervan bewaarheid is geworden.
 
Maar laten we niet te veel mijmeren over het verleden. We richten ons op de toekomst…! In willekeurige volgorde de beelden zoals ze bij me opkwamen:
 
* Carpoolen wordt een wettelijke verplichting, op spitsuren moeten er vier personen in een auto zitten, anders mag je niet van rijkswegen gebruikmaken.
 
* Conventionele oorlogen zullen in de toekomst niet meer hoeven worden gevoerd omdat de keiharde cijfers uitwijzen dat het land met de meeste militairen per definitie wint!
 
* Een Dracula-verzekering voor bejaarden is in aantocht…! Je krijgt daarbij korting op al je premies als je je voor bepaalde ziektes niet wilt laten behandelen na het bereiken van de AOW-leeftijd. Misschien gaat alleen de premie voor de uitvaartverzekering omhoog…
 
* Harry en Meghan hebben tamelijk vergevorderde plannen om zich buiten Engeland te vestigen.
 
* De elektrische auto is een tussenfase, want de spaarzame mijnen voor accugrondstof zijn binnen afzienbare termijn uitgeput.
 
* In feite is de recessie al bezig... Niemand begrijpt precies wat er gebeurt en niemand blijkt in staat om de afglijdende schaal op talloze terreinen te voorkomen, af te remmen of te stoppen.
 
* Een grote groep tuinders en mensen met een volkstuin zullen zich aansluiten bij de boeren. Zelfs personen met een tuintje op hun balkon zijn solidair.
 
* Een nieuwe internetvolksbank zal het licht zien. Er ontstaat namelijk een run op de banken die negatieve rentes invoeren en de bankrekeningen worden massaal leeggehaald.
 
* Er komen steeds meer protesten tegen de oorlogvoering met drones, want bij voorbaat weet men dat niet de militairen in hun onderaardse bunkers het slachtoffer zijn, maar de burgers…
 
* Waterstof zal het grote stikstofprobleem helpen oplossen. Met de opslag van waterstof in auto’s worden grote vorderingen gemaakt.
 
* Er is een grootse boerenstaking in aantocht, want groenten, fruit en allerlei andere producten worden niet meer aan de grootwinkelbedrijven en de voedingsindustrie geleverd. De burgers moeten een kropje sla en kippenpoten zelf bij de boer gaan halen...
 
* De aanvullende verzekering voor alternatieve behandelingen blijkt steeds meer vooral voor de ziektekostenverzekeraar winstgevend te zijn. Een intensief consumentenonderzoek wijst uit dat de verzekerden steeds minder vergoed krijgen.
 
* In de internationale politiek gaat Poetin een meesterzet doen... Kim Jong-OEN wordt pootje gehaakt en USA-president verliest zijn gezicht…
 
* Grote economieën en rijke landen kiezen voor de Bitcoin...
 
* De haven in Rotterdamse wordt mondiaal nieuws om een reden die niet prettig is, en op de Noordzee wordt een groot schip tot zinken gebracht.
 
* De Nederlandse vlag zakt wegens nationale rouw tot halverwege de vlaggenmast. Breed verdriet om het verlies van een publiek geliefd persoon met blauw bloed.
 
* De westerse maatschappij zal zich steeds meer richten op ‘delen’. Kleinschalig is dat al scherp waar te nemen, in een straat het delen van een: grasmaaier, heggenschaar, boormachine, fiets of auto… De miljardairs zullen meer en meer van onderaf gedwongen worden om hun miljarden te delen met tallozen… En zoals de historie bewijst wint de massa altijd… en hun bevel is: ‘Delen…!’
 
* Er gaan stemmen op die de maximumsnelheid op wegen nabij natuurgebieden willen terugbrengen tot 50 kilometer en in de bebouwde kom tot 20 kilometer.
 
* Een Nederlandse coureur behaalt de internationale top, maar dat valt samen met droevig nieuws in de privésfeer.
 
* Vanuit het buitenland worden voetbaluitslagen voorgekookt... Met elektronica worden de voetballers via kleine stroomstootjes tijdens de wedstrijd naar een bepaalde uitslag gestuurd, wel of niet scoren.
 
* Bij bejaarden komen de opblaasbare valpakken steeds meer in zwang... om bij een val minder letsel op te lopen…
 
* Een licht omstreden Noord Afrikaanse regeringsleider brengt Nederland een bezoek dat het nodige in de publieke opinie losmaakt.
 
* Aanslag op een misdaadjournalist, en in zijn algemeenheid gaat de pers een zeer zware tijd tegemoet, tot zelfs kidnapping aan toe.
 
* Kleinere ziekenhuizen moeten massaal de deuren sluiten, behandeling zal hoofdzakelijk plaatsvinden via de grote en centrale ziekenhuizen.
 
* Vervroegde Tweede Kamerverkiezingen, toonaangevende politici verdwijnen massaal naar het pluche van Brussel en het Verenigd Europa lonkt met hoge salarissen en aantrekkelijke vergoedingen. De heimelijke bedoeling hiervan is om de nationale politiek van landen te ontwrichten en uit te hollen.
 
* De beveiliging van Wilders komt in de hoogste staat van paraatheid, ook in justitiekringen moet op grote schaal worden beveiligd. Officieren van justitie en rechters vluchten uit hun ambt en als ze op hun post willen blijven moeten ze maximaal worden beschermd. Er ontstaat een groot tekort aan professionele beveiligers.
 
* Het kabinet komt nog meer onder druk te staan vanwege de stikstofcrisis. Hebben zij eerdere ernstige signalen in de doofpot proberen te stoppen? In Nederland blijken hoogst ernstige ziekten voor te komen die in rechte lijn voortkomen uit het stikstofprobleem…?
 
* Voor bepaalde beroepsgroepen neemt het pensioengat extreme vormen aan. Sommige pensioenfondsen komen in een griezelige duikvlucht terecht, vooral ambtenaren worden getroffen.
 
De nieuwe elite, een symbiotische klont tussen hoge ambtenaren en academici, probeert achter gesloten deuren een maakbare samenleving te creëren...  Er wordt uitgebreid gebruik gemaakt van de sociale media en andere wegen om geruchtenstromen op gang te brengen, het publiek alvast voor te koken en rare vliegers op te laten. Manipuleren is tot kunstvorm verheven... De burger moet uiterst alert blijven om ieder bericht dat verschijnt goed tegen het licht te houden om te kijken of er geen stempel op staat van de '(r)overheid'.   
 
* Een dramatische scheiding in een Europees vorstenhuis.
 
* Werelddelen zijn in feite een verlengstuk van China…, grote delen van landen, steden komen in hun bezit. De Chinezen zijn geen oorlogvoerend volk, ze zijn juist uiterst vredelevend en nooit een oorlog begonnen… Maar? Ze zijn bepalend op het gebied van cultuur, economie en talloze andere terreinen. Ze hebben geduld en daar win je alles mee, zo blijkt….
 
* Een vliegtuig maakt een noodlanding in de Noordzee en de piloot krijgt wegens betoonde moed een hoge onderscheiding.
 
* Wetenschappelijk onderzoek gaat aantonen dat het menselijk DNA een veel grotere bibliotheek aan informatie bevat dan eerder werd aangenomen. Er is veel meer info over de voorvaderen in de genen opgeslagen dan men voor mogelijk hield. Talenten, ervaringen, gebeurtenissen, emoties en gevoelens zijn in directe zin overerfbaar. Deze ontdekking vult de reïncarnatieleer op een nieuwe manier aan.
 
* Rond Den Haag worden er ufoverschijnselen waargenomen.
 
* Op een aantal gebieden in de maatschappij zoals de economie, energie of voedingsindustrie zijn talloze processen een eigen leven gaan leiden, die niet meer te sturen of af te remmen zijn. Niemand heeft er meer grip op..., het gevolg is politieke chaos. Op bestuurlijk niveau wordt zakkenvullen tot topsport verheven, pakken wat je pakken kan… en de algehele moraal is steeds verder te zoeken.
 
* Het virtuele geld zal steeds meer in winkels, restaurants, benzinestations en zelfs op markten… zijn opmars maken. Het betalen met contant geld gaat in de ban…
 
* Geld speelt in de huidige tijd een steeds belangrijker en voortschrijdende destructieve rol, iedereen is er mee bezig… met geld! De Euro of Dollartekens staan in vele ogen geschreven. Alles wordt in geld uitgedrukt en vertaald. Het geld is een zelfstandige grootheid geworden en leeft een eigen en strikt solitair leven. De ontwaarding van geld zal toeslaan. Geld blijkt niets meer dan bedrukt papier te zijn en blijk je niet te kunnen eten... Een tsunami aan papiergeld zal over de wereld kolken…, een niet te stuiten vloedgolf… die een intense valutacrises zal inluiden…
 
* China wordt een voorloper op het gebied van de virtuele economie en betalingsverkeer. Er worden nog nieuwere varianten van de Bitcoinssoorten geïntroduceerd.
 
* Schatrijke Arabische landen en China gaan hun gigabuffer aan USA-dollars op de markt dumpen.
 
* Door de onverwachte economische ontwikkelingen gaan de beurzen in de wereld erg onrustig reageren. Pessimisten zien al een herhaling van de Krach in 1929.
 
* De Brexit blijkt de slechtste beslissing van het Verenigd Koninkrijk ooit…!
 
* Er komt een onderzoek waaruit blijkt dat de Nederlandse Staat, met name defensie een grotere milieuvervuiler is dan alle boeren bij elkaar, inclusief alle keuterboertjes.
 
* Het stikstofverhaal blijkt vooral een rookgordijn voor politiek wanbeleid van eerdere jaren.
 
 Wat er in 2020 ook aan de hand zal zijn, laten we elkaar vooral liefdevol vasthouden, bemoedigen en helpen.
 
Vrede en alle goeds.
 
 Jan C. van der Heide
Hypnotherapeut, paragnost en coach

 

 

 
Wie is online
We hebben 44 gasten online
Radio Paravaria