Ik durf soms te weinig te vertrouwen op mijn gevoel...
Ik durf soms te weinig te vertrouwen op mijn gevoel...
 
Ik ben heel vergevingsgezind...
Ik ben heel vergevingsgezind...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Tweelingen
Zon in Tweelingen
29 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
24 Graden
Volle maan
Volle maan
15 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Uitnodiging 19 december

AddThis Social Bookmark Button
 
 UITNODIGING - UITNODIGING - UITNODIGING
 
Al eerder kondigde ik u de verschijning van mijn nieuwe boek aan. Nu, het is bijna zover! Uitgeverij Citadel en Jan C. van der Heide zullen Ik was hier… …kleurrijke graffiti op de deur van een leven… feestelijk presenteren op donderdag 19 december 2019!
 
En u bent met deze nieuwsbrief van harte uitgenodigd deze presentatie bij te wonen, waarbij het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan de directie van de gerenommeerde en oudste boekhandel van Oegstgeest, de Rijnlandse boekhandel. Daarna is er in de bibliotheek ertegenover een feestelijke bijeenkomst met een hapje en een drankje. Mocht u een boek kopen, bent u in de gelegenheid dit door mij persoonlijk en op naam te laten signeren. En voor wie van u het boek op voorinschrijving heeft besteld, scheelt het ook verzendkosten als u het zelf komt ophalen. Daarbij is het natuurlijk wel zo gezellig!
U bent meer dan hartelijk welkom op donderdag 19 december 2019.
 
Start om 17 uur in de Rijnlandse boekhandel, Lange Voort 35-37 in Oegstgeest.
Vanaf ca. 17.45 tot 19 uur feestelijke bijeenkomst met signeren in de Openbare Bibliotheek Oegstgeest, Lange Voort 1T eerste verdieping (ingang op de hoek, schuin tegenover de boekhandel)
 
In verband met de catering wel een vriendelijk verzoek om vóór 16 december a.s. even te laten weten dat u komt. Wilt u zich opgeven op e-mailadres aanmelden19december@gmail.com en met hoeveel personen? Bedankt!
 
Gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Lijtweg in Oegstgeest. U steekt het zebrapad over naar de overdekte winkelpassage (de Wereldwinkel links op de hoek) en loopt aan de andere kant van de passage schuin rechts op de boekhandel af.
Met het openbaar vervoer: trein naar Leiden CS, dan bijvoorbeeld bus 187 naar Oegstgeest halte Irislaan. Vanaf Leiden CS gaat deze bus 9 minuten over het hele en het halve uur, dus bijvoorbeeld om 16.09. U stapt uit en gaat rechts de winkelstraat in. De boekhandel zit vlak om de hoek aan uw rechterhand.
 
Een nieuw boek is altijd weer een heel bijzonder moment.
Fijn als je komt!
 
Hopelijk tot dan,
 
Alle goeds gewenst en veel hartelijke groeten,
 
 
 
Wie is online
We hebben 35 gasten online
Radio Paravaria