Ik weet dat ik sluimerende talenten heb en die ga ik ontplooien...
Ik weet dat ik sluimerende talenten heb en die ga ik ontplooien...
 
Ik weet dat er in mij meer zit dan ik er heb uitgehaald...
Ik weet dat er in mij meer zit dan ik er heb uitgehaald...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Stier
Zon in Stier
19 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
17 Graden
Afnemende maan (Gibbous)
Afnemende maan (Gibbous)
18 dagen oud
Aantal bezoekers:

2 periodieke voorspellingen trendwatching

AddThis Social Bookmark Button

augustus 2023

Is het niet de hoogste tijd dat er eerst een referendum wordt gehouden of Oekraïne wel of geen F-16’s krijgt van Nederland…? Het Nederlandse volk dient namelijk het laatste woord te hebben in dergelijke kwesties…, want het volk is altijd het slachtoffer en de dupe bij calamiteiten, oorlogssituaties of wat er op lijkt. Zij mogen altijd de tol betalen…. Kijk maar naar de Oekraïne…, een beter bewijs is er niet… Wat is erger als onschuldige kinderen het slachtoffer worden…?

Gakje

 
16 mei 2023
Mijn glazen bol spreekt: 'Hoe meer Poetin de hoek in wordt gedreven, hoe gevaarlijker het voor de wereld wordt... De lont in het kruitvat lijkt al aan het branden... De vooravond van een wereldbrand mag nooit aanbreken....'.
 
Mijn glazen bol lijkt een lichte burn-out te hebben opgelopen wegens ptss... Ik praat 24/7 op een geruststellende manier tegen mijn glazenbolletje, bezorg haar warme en koude baden, veeg regelmatig haar bolletje met een natte lap af... Maar als ik eerlijk ben, ik ben ook een beetje wanhopig over de gruwelijke toestand in Europa... Maar niemand op de terrassen, stadions en op het strand lijkt dat in de gaten te hebben... Dat was vroeger ook al zo...
 
 
 
4 mei 2023
Onderstaande tekst schreef ik op DODENHERDENKING 2023, het is dus niet geschreven door Gakje, maar door mij zelf bij vol bewustzijn...
4 mei 2023
Zullen wij op deze bijzondere dag, Dodenherdenking, als eerzame burgers met z'n allen afspreken dat we ons door niets of niemand meer een wereldoorlog laten 'inrommelen'... De oorlogssituatie in Europa is en blijft doodeng, hoe je het ook wendt of keert, het is gevaarlijk balanceren op de scherp van de snede boven een ravijn...! Laten we 'De zieken aan de macht' de wapens uit handen slaan met vredelievende krachten... Want vergeet nooit, bij elke oorlog is de burger massaal slachtoffer: je vrouw en kind... al je lievelingen zullen sterven door krankzinnigen die kiezen voor een allesvernietigende oorlog..., omdat een mensenleven in hun ogen niks is en ze zitten ook nergens mee...! Als er mensen zijn die bovenstaande tekst ongenuanceerd vinden? Oorlog kent geen nuance, het is een kwestie van dood, sterven of leven... als iemand iets anders weet, laat het ons weten, we hangen aan je lippen...
 
 
2 mei 2023
 

Ik keek een tijdje geleden in mijn glazen bol en die zei:

‘Kunstmatige intelligentie kan een wereldoorlog veroorzaken…’

 

27 april 2023
Eindelijk verstandige taal:
 
Xi Jinping, president van de Volksrepubliek China, zegt dat een nucleaire oorlog geen winnaars zal opleveren! Xi wil vredestichter zijn in de Oekraïne.
 

 

26 maart 2023

Wanneer stopt de kernwapenwaanzin…? Door de dreiging en spanning alleen al smelt de glazen bol…, het kleinste foutje zal de aarde laten smelten!

 
 
25 januari 2023
 
Het hek is van de dam nu de Leopards 2 worden geleverd? In plaats van de lont uit het kruitvat trekken is de lont erin gestoken…? Misschien is escalatie wel niet meer te stoppen? Overal staan vraagtekens omdat niemand het weet, ook de zogenaamde defensiedeskundigen niet! Wie helpt en trekt de wereld van de afgrond weg…? Het lijkt allemaal steeds enger te worden… en wie zijn het slachtoffer, precies…! DE BURGERS! MENSEN IN DE STRAAT HEBBEN NIETS IN TE BRENGEN...! We kunnen alleen onze politici en regeringsleiders tot normale gedachten proberen te brengen…! En laten we hopen dat het ONS lukt…!
jcvdh

************************************************************

17 januari 2023

Droom van Marieke Mijnheer

Oorlog in het Kremlin...

************************************************************

6 januari 2023

Prins H. openbaart dat hij 25 mensen heeft gedood... (heeft hij door deze daad en mededeling de vloek over zich zelf, gezin en familie uitgeroepen?)

************************************************************

1 januari 2023

Poetin heeft allang via zijn doortrapte KGB-kennis en -ervaring bereikt wat hij wilde bereiken! Iedereen is zand in de ogen gestrooid... Alles dat hij nu nog afschiet aan drones of andere gruwelen voor de mensheid, het zijn afleidingsmanoeuvres... De grote strijd en in de wereldpolitiek zal ontbranden over DE KRIM... Zodra 'De Krim' regelmatig en bij herhaling, mogelijk lente 2023, in het nieuws komt, moet het vrije Westen en de Navo uiterst op zijn tellen passen..., de wereldvrede hangt dan aan een zijden draadje... Wie gaat de lont in het kruitvat doven...?  

************************************************************

29 november 2022

* Hoe langer de oorlog in de Oekraïne duurt hoe griezeliger de situatie wordt voor de WERELDVREDE.

************************************************************

 

 
Wie is online
We hebben 7 gasten online
Radio Paravaria