Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Patatpolitie

AddThis Social Bookmark Button
   Straks komt er PATATPOLITIE...? Het wordt in Nederland steeds gekker...!
 
 
Er zijn voorstellen om een minimum leeftijd vast te stellen (18 jaar) om fastfood te mogen nuttigen. Een gesprek onder twee jongeren Pim en Kim zou in de nabije toekomst zo kunnen verlopen... Pim: 'Héé... Kim ik ken niet komen op dat feessie. Mijn geld is op want ik heb een PP-tje (bon van de patatpolitie) gehad...'. Kim: 'Ik kom ook niet... want ik ben gearresteerd voor een BM-tje (arrestatiebevel wegens het nuttigen van fastfood, een Big Mac, en geen 18 jaar zijn)... Ik heb ook geen geld...., mijn geld zit in mijn vrijlating op borgtocht...'.
 
 
Een jongere moet 18 jaar zijn om een 'patatje mèt' te mogen consumeren? Het is werkelijk te ridicuul voor woorden. De idioterie ten top gedreven... Waar bemoeit de staat zich allemaal mee! Diezelfde jongeren als Kim en Pim mogen met hun 16, 17de jaar wel het leger in om zich aan flarden te laten schieten..., maar een 'patatje oorlog' wegsmikkelen is ten strengste verboden. Ja, straks wordt de dienstplicht weer uit de mottenballen gehaald..., maar denk eraan hoor kindertjes 'Geen fastfood oppeuzelen' dat mag van opacommandant niet. Even terzijde, wat me altijd opvalt is dat hoge omes bij de politie en bij de militairen vaak dikke buiken hebben. Ik vraag me dan altijd af hoe moeten ze  achter een struikrover aanhollen om ze te arresteren. Een hilarische vertoning... Of hoe de bijna bejaarde commandant de stormbaan moet nemen... Kennelijk eten ze erg veel fastfood en te weinig slablaadjes...  Ik heb maar 1 boodschap: 'Pim en Kim lekker eten waar je zin in hebt... en natuurlijk bewegen..., maar dat weet je zelf ook wel...'.
 
 
Wie is online
We hebben 23 gasten online
Radio Paravaria