Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Nu ook via Whatsapp

AddThis Social Bookmark Button

Jan:

Nu ook via whatsapp 

We leven in uiterst moeilijke tijden, dat weten we allemaal. Mentaal en psychisch wordt er erg veel van ons gevergd. Onze spankracht wordt bij herhaling op de proef gesteld. Er is veel psychisch lijden. Hypnotherapeut, paragnost en coach Jan van der Heide begrijpt dat zeker. De inhoud van de sms’jes, mails en whatsapps die hem bereiken is meer dan duidelijk. Er blijkt dikwijls groot verdriet achter schuil te gaan. 

Daarom is Van der Heide, naast de reeds andere mogelijkheden in zijn praktijk, ook via Whatsapp te raadplegen. Het gaat om niet te uitvoerige vragen voor een kort en kernachtig antwoord. Daarbij put Van der Heide uit zijn kennis en achtergronden als therapeut, paragnost en coach.

Voor acht korte whatsappvragen betaalt u € 25, = 

Dit bedrag kunt u vooraf overmaken op: NL45ABNA0448230348 t.n.v. J.C. van der Heide  

Het mobiele nummer is: 06-25076116 

Deze extra service via whatsapp is vooral bedoeld voor een positief duwtje in de goede richting… Dat kunnen we tenslotte allemaal weleens gebruiken!

 
Wie is online
We hebben 34 gasten online
Radio Paravaria