Ik heb een groot incasseringsvermogen...
Ik heb een groot incasseringsvermogen...
 
Ik maak in mijn leven erg veel fouten...
Ik maak in mijn leven erg veel fouten...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Waterman
Zon in Waterman
16 Graden
Kreeft
Maan in Kreeft
21 Graden
Volle maan
Volle maan
13 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Wereldvrede

AddThis Social Bookmark Button
Op 19 november 2016 deed ik de volgende voorspelling voor het jaar 2017
* In de USA zal de roep om impeachment van Trump sterk toenemen. De persoonlijkheid van president Trump vertoont wat deuken en vlekken die hem voor zijn ambt in de praktijk minder geschikt maken. In zijn vorm van regeren komen er wat narcistische, dwangmatige en neurotische trekjes naar voren die een negatieve invloed op de wereldvrede kunnen hebben. De omgeving legt Trump op regeringsniveau stevig aan banden. Het is de vraag of hij zijn termijn kan en zal afmaken...
 
***************************************
9 januari 2021
Het staat nu niet alleen meer in mijn glazen bol, we kennen allemaal de feiten, de afschuwelijke en verscheurende realiteit van het heden in de USA..! Zo als overal al is geschreven; laten we wensen dat vicepresident Pence, zijn verantwoordelijkheid neemt. En artikel 25 van de Amerikaanse grondwet gaat activeren voor de afzettingsprocedure. Een lont zit eerder in het kruitvat dan je denkt... De historie kent er vele voorbeelden van, zoals dat ene schot in Serajewo het veroorzaakte de eerste wereldoorlog.
 
***************************************
 
Wie is online
We hebben 37 gasten online
Radio Paravaria