Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
 
Ik denk vaak aan het verleden...
Ik denk vaak aan het verleden...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
5 Graden
Tweelingen
Maan in Tweelingen
1 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
3 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Quarantaine

AddThis Social Bookmark Button

Quarantaine, lockdown, vitamine C

Als je hetzelfde doet als de koninklijke familie ben je het beste af in het coronatijdperk, met het hele gezin in vrijwillige quarantaine. Huis ten Bosch op slot, geen bezoekers, geen visite… Geloof dat er een uitgebreid raadplegen van deskundigen aan vooraf is gegaan om maximaal de kans te hebben om te overleven/ niet ziek te worden. Door de Rijksvoorlichtingsdienst wordt natuurlijk gezegd dat de familie op vakantie in Lech mogelijk in contact is gekomen met corona besmette personen. Maar voor welk gezin in Nederland geldt dat niet…? Niet zozeer omdat ze in een skioord op vakantie waren, maar gewoon in de supermarkt of kroeg…?

De enige weg is gezinnen, alleenstaanden, Nederland in lockdown, in quarantaine. Laten we hopen dat de overheid een voortschrijdend inzicht zal krijgen en dat besluit binnenkort neemt. In China grendelde men een hele stad af met omliggende regio, groter dan Nederland! De besmetting is volgens de laatste berichten tot 0 teruggebracht. Dus er zullen minder besmette mensen overlijden.

Je hoeft er geen deskundige voor te zijn om te begrijpen en te beseffen dat een lockdown voorlopig het beste is in afwachting van het vaccin dat hopelijk zeer binnenkort komt. Mogelijk is het een cocktail van andere medicijnen wat verbluffend goed werkt! Laten we het wensen!

En blijf zelf ook meedenken, welk middel zou kunnen helpen bij het bestrijden van corona? Juist onder de voor de hand liggende middeltjes, stoffen kan het wondermiddel zitten*. Denk aan de grote baanbrekende ontdekkingen om vrouwkramenkoorts te bestrijden, de ontdekking van een medicijn tegen pokken, bestrijding van de pest of bestudeer het leven van Pasteur, Madame Curie.

We blijven hopen anders hebben we geen leven meer!

Jan

* Naar aanleiding van bovenstaand bericht werd mij o.a. het volgende mailtje gestuurd:  
Een medisch team van het Second Affiliated Hospital van de Xi'an Jiaotong University in China heeft melding gemaakt van de succesvolle behandeling van coronaviruspatiënten met vitamine C. In een persbericht op de website van het ziekenhuis beschrijft het team hoe patiënten met ernstige coronaire longontsteking, een potentieel fatale complicaties van het nieuwe coronavirus COVID-19 zijn hersteld na behandeling met hoge doses vitamine. Het medisch team adviseert om voor ernstig zieke patiënten en patiënten met ernstige neonatale longontsteking zo snel mogelijk na opname in het ziekenhuis een behandeling met vitamine C te starten.
 
 
Wie is online
We hebben 84 gasten online
Radio Paravaria