Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
 
Ik denk vaak aan het verleden...
Ik denk vaak aan het verleden...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
5 Graden
Tweelingen
Maan in Tweelingen
1 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
3 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Gerard Heutink een Max Verstappen maar dan op de racemotor

AddThis Social Bookmark Button
Gerard Heutink, een Max Verstappen maar dan op de racemotor!
 
1aRacemotor
Je hoort vaak een paragnost, waarzegger, medium is lid van de zweefclub…!
Ik zal bewijzen dat die redenering niet waar is… Mijn collega, vriend, kameraad, paragnost & medium heeft de racemotor (zie boven) zelfontworpen en gebouwd! Ieder moertje, boutje, nippeltje… eigenhandig gemaakt. Een meesterstuk, super & klasse!
Kan iemand zoiets aards maken als hij lid van de zweefclub is? Ik denk het niet, dan moet je toch op zijn minst geland zijn. En erg goed weten hoe aardse zaken in elkaar steken plus natuurlijk in het bezit zijn van twee gouden handen.
Trouwens Gerard Heutink heeft iets wat Max Verstappen (nog) niet heeft… Gerard is verschillende keren kampioen motorrace geworden.
Ook op het gebied van de geest is Gerard een toppertje, hij is een helderziende die het allemaal echt helder ziet. Fijn als iemand zo van alle markten thuis is…
Misschien lijkt u ook wel op Gerard Heutink, Max Verstappen… Of toch het meest op u zelf. Een leuk en goed voornemen voor het nieuwe jaar. In je innerlijke schatkamer op ontdekkingstocht gaan naar verborgen talenten… Dan gaat u in 2019 misschien ook een racemotor bouwen of kampioen worden…
Jan C. van der Heide
 1Racermotorblok
 Zoveel boutjes en moertjes hebben ze niet in de zweefclub...
 
 
 
 
Wie is online
We hebben 88 gasten online
Radio Paravaria