Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
 
Ik denk vaak aan het verleden...
Ik denk vaak aan het verleden...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
5 Graden
Tweelingen
Maan in Tweelingen
1 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
3 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Verzekerde als baal meel afgevoerd...

AddThis Social Bookmark Button
Zorgverzekerde als baal meel afgevoerd…
Zorgverzekering CZ heeft voor 2019 de aanvullende verzekering voor alternatieve behandelingen tot op het bot uitgekleed. Bepaalde, alternatieve behandelingen en therapieën worden niet meer vergoed. Bijna 20.000 mensen hebben intussen hun handtekening gezet dat ze die uitholling bespottelijk vinden en ridicuul…
 
 
Laten we verder maar geen woorden vuil maken over de bewuste verzekeraar. Zonde van de tijd en energie, direct handelen is beter.
 
Laten we met z’n allen alternatieve wegen gaan bewandelen. Gewoon de zorgverzekering CZ opzeggen en met z’n allen overstappen naar bijvoorbeeld de VGZ inclusief de aanvullende verzekering. U bent dan in goede handen voor uitgebreide en liefdevolle zorg. U verdient het aan alle kanten…! Waarom? Heel simpel, de premiebetaler bepaalt wat een verzekeringsmaatschappij moet doen of nalaten. U hoeft zich niet machteloos te voelen want de massa wint altijd, maakt de dienst uit en niet de verzekeraar! Als de premiegeldstroom halveert, opdroogt, betekent het einde verhaal voor de verzekeraar. Zelfs een alternatieve therapie helpt dan niet meer om CZ weer gezond te maken.
 
Vermenigvuldig dit bericht, maak er werk van… U, wij met z’n allen kunnen verzekeringsmaatschappijen een lesje leren door gewoon met z’n allen de (premie)geldkraan dicht te draaien. En over te stappen naar VGZ of een andere verzekeraar die niet alleen maar over uw (zieke) rug heen wil verdienen… Die vorm van winstpakken is niet gezond meer… Dergelijke winstfiguren in de verzekeringswereld horen in de zak van Piet, hup naar Spanje! Weg ermee! Maar dat is ouderwets en achterhaald. Het gaat handiger in twee internetmuisklikken…! Ja, dan ben je van ze af en krijg je een allround zorgverzekeraar die van alle markten thuis is. En zo hoort het ook als het over gezondheid en ziekte gaat. ‘De patiënt op weg naar beter’ is de hoofdpersoon en niet de verzekeraar die in leven wordt gehouden door de premiebetalers.
 
Jan C. van der Heide
 
Wie is online
We hebben 66 gasten online
Radio Paravaria