Welke eigenschappen vind je van een liefdesrelatie belangrijk...
Welke eigenschappen vind je van een liefdesrelatie belangrijk...
 
Als je thuiszit moet je jezelf taken geven...
Als je thuiszit moet je jezelf taken geven...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
23 Graden
Kreeft
Maan in Kreeft
26 Graden
Wassende maan (Gibbous)
Wassende maan (Gibbous)
9 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Tussentijdse Voorspellingen 2018

AddThis Social Bookmark Button

mediumauge00072medium

Tussentijdse voorspellingen, komende trends, futurologische aspecten of andere toekomstgerichte zaken die mogelijk (wel/niet) zullen plaatsvinden in 2018 of daarna…

 

3 augustus 2018

Over niet te lange tijd gaat het binnen een korte termijn minstens 1 meter regenen…! Alles ineens of een halve of kwart meter per keer. Water overal water! Het voelt aan als een zondvloed. Er ontstaat een vloedgolf in de grote rivieren. Sommige uitgedroogde rivierdijken hebben het erg moeilijk, zandzakken vast klaar leggen, lijkt wijs…

 

12 juni 2018

K & T. Gebakken lucht?

Als twee licht ontvlambare koks in de keuken iets aan het bekokstoven zijn, bestaat vooral de kans dat de vlam in de pan slaat. Dat ze elkaar uiteindelijk gaan uitroken, uitbenen en aan het spit proberen te rijgen… Laten we wensen dat al die zaken niet gebeuren en dat ze samen een recept hebben ontdekt voor: Wereldvrede! (Omdat...? Oorlog = Massamoord)

 

9 juni 2018

Sla de historie er maar op na… Handelsoorlogen gaan vooraf aan (wereld)oorlogen! Massaal zijn de burgers daar altijd het slachtoffer van. We zijn met z’n allen dus gewaarschuwd. Europeanen, alle wereldburgers moeten eisen dat de Staten van hun belastinggeld geen wapens mogen aanschaffen. Want zoals gezegd met de door ons zelf gefinancierde wapens wordt ons peilloos leed aan gedaan, honger, verpulverde woningen, massaal op de vlucht… Terwijl generaals diep onder grond met de joystick in de hand oorlogje aan het voeren zijn en nog maar een toastje met pauwentongetjes knappend wegsmullen en het geheel wegspoelen met een vloedgolf alcoholische versnaperingen.

Bovenstaande tekst lijkt wat gechargeerd en kort door de bocht. Dat is ook zo… Maar de kern van het verhaal klopt helaas, alles is vaak te herleiden tot: l'histoire se répète… En wel met als enig resultaat:

Oorlog = en masse lijden + massamoord!

 

19 mei 2018

Is het pas ontdekte schilderij van de jonge man een echte Rembrandt? Of is het een co-productie met één van zijn leerlingen? Rembrandt schilderde volgens zeggen de kraag. En dat was het…? Ontstond er toen een conflict tussen Rembrandt en zijn leerling? Met name over de uit de kluiten gewassen hand met handschoen op het schilderij? Uiteindelijk wilde Rembrandt niets meer met het schilderij te maken hebben...?

 

14 mei 2018

Ter land en ter zee, vervuilen met name de windmolens de horizon. ‘Kameleonverf’ zal zijn intrede doen! Er zal een verfsoort worden ontwikkeld die de kleur van de omgeving en luchten zal aannemen. In de ultra-eigentijdse verfsoort wordt een tint verwerkt die de vogels haarscherp kunnen waarnemen. Onder mens, dier en door milieu zal er geen enkel slachtoffer meer vallen en dat door een magisch likje verf…!

13 mei 2018

We leven in het tijdperk van: ‘Ik vind dat…’. Iedereen bemoeit zich steeds meer met iedereen… Niet schrikken als straks dikke mensen aan de beurt komen en er allerlei commentaren gaan losbarsten. Als je wat gezet bent, iedereen lekker laten kletsen… Geen boterham met dik roomboter en een berg pindakaas minder erom eten, een taartje meer of de hele zak koek leegeten mag natuurlijk ook… Immers, waar bemoeit iedereen zich toch altijd mee…?

3 mei 2018

Tussen diverse landen zal er een strijd ontstaan tussen zelfdenkende computers, kunstmatige intelligentie blijkt grote gevaren in zich te dragen. Het kan kettingreacties ontketenen die niet meer in de hand zijn te houden.

 

26 april 2018

Elektrische auto's zijn straks helemaal out, ze vervuilen juist te veel. Veroorzaken enge stralingen in de microkosmos. De waterstofelektra-auto's voorzien van een masteraccu zo groot als een schoenendoos worden versneld ingevoerd.  

 

23 april 2018

Een internationale schuldencrises staat in de startblokken? China, Midden Oosten storten een zondvloed aan dollars in de wereld, valutacrises?

17 april 2018

Mensen met een moestuin of ‘groene groentenbalkon’ moeten straks zelfs over hun gekweekte groenten voor eigen gebruik belasting gaan betalen. Olien- en vetten-, suiker- en om niet te vergeten de eiwitbelasting zijn in aantocht plus een vorstelijke wegensbelasting voor elektrische auto's natuurlijk...

 

15 april 2018

Huisjesmelkers gaan zich wat meer op het platteland richten en gaan daar massaal opkopen.

 

Oegstgeest, 11 april 2018

De inmenging van Amerika en Europa in Syrië, de tegengestelde belangen met Rusland en de verdere ontwikkelingen, zal de wereldvrede erg dicht naar de afgrond sleuren. De aandelenbeurzen gaan binnen afzienbare termijn spookachtig reageren, inclusief de Bitcoins. Paniek op grondstoffen-, aandelen-, valutamarkten. De waarde van goud zal als een raket omhoogschieten… De wereldvrede hangt aan een zijden draadje, Poetin zal iets doen waar niemand aan heeft gedacht… Trump staat in zijn hemd… China is in absolute zin de baas in de wereld, Poetin & Trump weten dat en halen uiteindelijk bakzeil.

Oegstgeest, 11 april 2018

De tijdelijke, Amsterdamse burgemeester’ Van Aartsen komt steeds verder in het nauw... Hij heeft verkeerd gegokt en denkt comfortabel te zitten op zijn stokpaardje en merkt niet dat het beestje allang op hol is geslagen…. Kortom Van Aartsen is vervreemd van de man/vrouw in de straat.

Burgers gaan zelf de ontruiming van de gekraakte panden organiseren? Ze voelen zich en masse danig in de steek gelaten. Het lijkt een harde manier van schoonvegen te worden. Achter de schermen worden er door de burgers plannen gemaakt? Het gedoogbeleid in uitgerekend de R. Dieselstraat is bijna symbolisch te noemen voor het Amsterdamse stadsbestuur. Diesel komt wegens vervuiling de stad niet meer in…, nog even en hetzelfde lot treft B & W + Raad. Het beleid in Amsterdam gaat steeds meer op een rampenplan lijken. Amsterdammers zijn boos en worden steeds bozer door het beleid…. Het lijkt wel of niemand dat in het stadhuis in de gaten heeft. Koningin Maxima zou zeggen: ‘Dat is een beetje dom…’.

Oegstgeest, 10 april 2018

De elektrische auto is slechts tijdelijk, de waterstof auto zal de toekomst hebben en bepalen. Achter de schermen worden er al uitgebreide proeven mee gedaan en zijn er grote vorderingen gemaakt. De tank waarin de waterstof bewaard wordt, er heeft een grote doorbraak plaatsgevonden in de techniek van het opslaan van waterstof. In detail worden er nog allerlei ontwikkelingen geheim gehouden. Een waterstofauto staat straks panklaar bij de dealers…, er zal een stormloop ontstaan om een dergelijke auto te bemachtigen.

Oegstgeest, 9 april 2018

In wetenschappelijke, medische kringen zal steeds meer belangstelling komen voor de elektrische auto. Met name voor de straling van de accuhoogspanning, het effect ervan op de gezondheid van de inzittenden. De verstoring van het elektrische veld rond en in het menselijke lichaam lijkt een gezondheidsrisico op te leveren. Het ontstaan van onverklaarbare bloedafwijkingen, hersenziekten, wijzen steeds meer in de richting van elektrische auto’s, hoogspanningsleidingen, de verstoring van magnetisch elektronische velden kunnen een diepingrijpende invloed hebben op de fysieke en mentale gesteldheid. Onderzoeken gaan het aantonen.

 

 

 
Wie is online
We hebben 49 gasten online
Radio Paravaria