Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
Soms heb ik het gevoel dat ik te weinig zelfkennis heb...
 
Ik denk vaak aan het verleden...
Ik denk vaak aan het verleden...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
5 Graden
Tweelingen
Maan in Tweelingen
1 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
3 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Bindend referendum

AddThis Social Bookmark Button
Opgepast! Opheffen raadgevend referendum…
Laten we ons geen oor laten aannaaien….
De politiek jaagt 1x in de vier jaar het stemvolk naar de kieshokken. En verder moeten ze hun hoofd dicht houden. Rutte zegt daarom ook dat het raadgevend forum halfbakken is en afgeschaft moet worden. Den Haag heeft namelijk trauma’s opgelopen door de uitslag van het Oekraïne-, Europese grondwet referendum. Het is namelijk niet de bedoeling dat de burger meedenkt, regelmatig zijn echte mening geeft en zijn stem laat horen in een democratie.
 
Laten we een raadgevend forum houden over het invoeren van een:
BINDEND REFERENDUM!
 
Wie wil via een petitie die paar miljoen handtekeningen gaan verzamelen! Succes is verzekerd! Onderhuids is de onvrede binnen de maatschappij namelijk erg groot, talloze grote groepen in de samenleving hebben het gevoel dat hun stem niet wordt gehoord… In een democratie is het bindend referendum het enige juiste antwoord. De politieke partij die het bindend referendum onderschrijft, is oersterk direct van binnenuit.. en kiest bewijsbaar voor de burger…! Jammer, die politieke partijen zijn er kennelijk niet…, wel veel pratende, met roos versierde pakken, kletsjurken en babbelende schoenen…
 
 
Naschrift: U kunt al kiezen voor het referendum door dit bericht overal  en nergens heen te sturen zodat we met z'n allen over het bindend referendum gaan praten..., de tijd is er uiterst rijp voor!
 
jancvdh  
 
 
Wie is online
We hebben 93 gasten online
Radio Paravaria