Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Voordracht bij: Het Genootschap van Hendrik Vlll

AddThis Social Bookmark Button

2aLeovanderKantHenkrik8

In januari 1999 hebben Professor Wil Albeda (v.m. minister van Sociale Zaken) en Leo van der Kant (grondlegger/ directeur van Assemblee, het grootste en befaamde Sprekersbureau in Nederland) het Genootschap de Nalatenschap van Hendrik VIII opgericht. Vanaf het begin is Leo van der Kant al voorzitter. De bevlogen oud-burgemeester van Maastricht en vakbekwame minister Gerd Leers is secretaris van het bijzondere genootschap. 

Hendrik Vlll heeft als doel om elke maand de leden te laten luisteren naar een spreker en nadien met hem of haar in discussie te gaan. Eén en ander onder het genot van een goed diner in La Butte aux Bois(viersterren-restaurant/ -hotel) in Lanaken (B).

Opmerkelijk is dat geen enkele spreker ‘nee’ zegt als hij of zij wordt uitgenodigd om een voordracht te houden voor de leden van Het Genootschap. Ik ben dan ook vereerd, uitgenodigd te zijn om een voordracht te houden over: ‘Hypnose, hypnotherapie, paranormale verschijnselen, reïncarnatie, engelen, spook- en geestverschijningen’ voor het hoogwaardige en scherpzinnige gezelschap, de leden van Hendrik Vlll.

Op de foto overhandigt voorzitter Leo van der Kant van het Genootschap aan mij het prachtige beeld van Hendrik Vlll

 

 

 
Wie is online
We hebben 56 gasten online
Radio Paravaria