Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
Af en toe heb ik last van moedeloosheid...
 
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
In stilte ben ik weleens verliefd op iemand geweest...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
23 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
23 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Workshop: Je spirituele kracht verdiepen

AddThis Social Bookmark Button
PERSOONLIJKE GROEI
workshop

Villa 'Blijgeest' sinds 1624

"JE SPIRITUELE KRACHT VERDIEPEN"

 Thema’s: intuïtie, helende energie, chakra’s, paranormale
vermogens ontwikkelen, magnetisme, open je derde oog, inzicht in jezelf en anderen, engelen en gidsen op je levenspad, persoonlijke groei.
 
 Uw trainer:
Hypnotherapeut en paragnost
Jan C. van der Heide
 
De workshop wordt gegeven in twee avonden:
de nieuwe data van deze workshop
worden nog gepland.
Plaats: 'Villa Blijgeest'
Rhijngeesterstraatweg 124
2343 BZ Oegstgeest
 
 U kunt zich opgeven voor deze workshop via
of bellen naar 071-5172870
of 06-25076116.
 
Tijd: beide avonden van 20.00-22.15 uur
Kosten: € 95,= totaal, inclusief koffie/ thee, frisdrank, cake. (Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar). Deelnemers ontvangen een boekje, gratis CD en certificaat van deelname aan de workshop. Tevens korting op CD's, (luister)boeken, DVD's etc. 
 
Persoonlijke
GROEIworkshop
 
"JE SPIRITUELE KRACHT VERDIEPEN"
Wat kunt u van deze workshop verwachten?

Twee intensieve avonden waarop uw trainer zijn kennis en ervaring met deze onderwerpen met u deelt, maar waar u vooral in staat wordt gesteld ZELF uw blik te verruimen.

Er wordt gebruik gemaakt van (zelf)hypnose, geleide fantasie, trance, paranormale fenomenen, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), psychodrama, EMDR, Inner Child, regressie, Vanderheides Alternatieve Therapie (VAT), Rationeel Emotieve Therapie (RET) en andere eigentijdse therapievormen. Niet teveel theorie hoeft u te 'consumeren'. De avond zal vooral in het teken staan van ZELF DOEN en ervaren! De nodige experimenten en oefeningen staan op het programma. U zult verbaasd staan van de rijkdom in uw innerlijk, uw sluimerende talenten, uw verborgen waardevolle eigenschappen en vermogens. ‘Het paleis van de herinneringen’ bevat onbetaalbare schatten uit een vorig leven of de periode tussen hemel en aarde in.

EEN BIJZONDERE ONTDEKKINGSREIS
 IN JEZELF!

Therapeut Van der Heide heeft al tientallen workshops geleid. Op spiritueel, paranormaal en therapeutisch vakgebied heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en werd onder andere gecertificeerd met de titel pmh: 'Professional Master of Hypnotherapy'. Ook is hij bekend van radio, tv en schreef hij vele boeken, artikelen op zijn vakgebied.

De workshop staat in het teken van een warme sfeer met de kans iets te leren. Een ontmoeting met de andere deelnemers op een dieper niveau van verbondenheid. Daarnaast worden u handreikingen geboden om nieuwe stappen te zetten op uw persoonlijke weg van innerlijke groei en bewustwording.

De volledige inhoud van zo'n avond valt natuurlijk moeilijk te beschrijven. Maar het zal zeker creatief, positief en opbouwend zijn. De groep leert ook op een dynamische wijze van elkaar.

Het aantal beschikbare plaatsen van deze spirituele workshop in 'Villa Blijgeest' is gezien de locatie beperkt. Geef u tijdig op voor deze huiskamerworkshop door te bellen naar: 071-5172870/ mobiel 06-25076116 of een mail te sturen naar:

                        jancvanderheide@gmail.com

WORKSHOP
"JE SPIRITUELE KRACHT
 (nog meer) VERDIEPEN"

 

 
Wie is online
We hebben 45 gasten online
Radio Paravaria