Ik heb een relatie in mijn leven uitgemaakt en daar heb ik altijd nog spijt van...
Ik heb een relatie in mijn leven uitgemaakt en daar heb ik altijd nog spijt van...
 
Ik had best een wat mooier uiterlijk willen hebben...
Ik had best een wat mooier uiterlijk willen hebben...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Schorpioen
Zon in Schorpioen
23 Graden
Kreeft
Maan in Kreeft
18 Graden
Laatste kwartier
Laatste kwartier
21 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Blog Kruiden buskruit voor lichaam

Kruiden buskruit voor lichaam

AddThis Social Bookmark Button

Een Nederlandse Instantie met autoriteit als het over Waren en Voedsel gaat heeft een ernstige waarschuwing laten uitgaan. Kruidenpreparaten of combinaties van medicijnen en kruiden kunnen de gezondheid ernstig schaden! Met name St. Janskruid kan gevaarlijk zijn. Het kan je weerstand aantasten, medicijnen kunnen sterker gaan werken, je kunt er bloedingen van krijgen, schimmel en andere infecties nemen toe, trombose, medicijnen tegen kanker helpen niet meer of minder…

Dus beste lezer bij het kokkerellen de volgende gewassen niet meer gebruiken: bieslook, peterselie, selderie, maggiplant, venkel, rozemarijn, knoflook, uien, kruidjeroermeniet, basilicum. Nu we toch zo lekker bezig zijn met de kruidige gevarenlijst, neem liever geen prei meer dat stinkt verdacht veel naar ui. Je weet het maar nooit, voorkomen is beter dan genezen, nietwaar. Spinazie vertrouw ik ook al niet want dat lijkt een beetje op kruiden al is het in de verte… Ik zal het maar schaamteloos recht voor zijn raap zeggen: ‘Ik vind de kleur van spinazie een beetje verdacht…’. Of vindt u dat wat overdreven van me?

Zullen we ons maar gedragen of we blond zijn, doen net of we het buskruit niet hebben uitgevonden en blijven ons intussen gezellig klem eten aan kruiden. Want wij weten slim met zijn allen dat de chemische industrie in wezen alle kruiden (inclusief homeopathische middelen, phytotherapie) haat, want er valt niets aan te verdienen. Via onze moestuin snoepen we onze kruidige gezondheid goedkoop naar binnen. De chemie heeft liever dat we dure tabletten kopen waarvan we doodziek worden en op zijn minst kunnen genieten van 1, 2, een reeks bijwerkingen…. of medicijnvergiftiging krijgen.

Mijn devies: LEEF GEVAARLIJK! Steek de lont in het kruitvat, smikkel lekker door van peterselie en andere kruidige preparaten. We laten ons door de chemische industrie niet in de maling nemen of door een deftige autoriteit in waren. Je kunt je kind om een onschuldig voorbeeld te noemen beter een beetje St. Janskruid geven of Valeriaan dan Retalin. De Romeinen gebruikten al Valeriaan, het stinkt wel een beetje naar kattenpis, maar daar heeft de chemische industrie vast wel een oplossing voor.

 
Wie is online
We hebben 33 gasten online
Radio Paravaria