Ik heb een relatie in mijn leven uitgemaakt en daar heb ik altijd nog spijt van...
Ik heb een relatie in mijn leven uitgemaakt en daar heb ik altijd nog spijt van...
 
Ik had best een wat mooier uiterlijk willen hebben...
Ik had best een wat mooier uiterlijk willen hebben...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Schorpioen
Zon in Schorpioen
23 Graden
Kreeft
Maan in Kreeft
18 Graden
Laatste kwartier
Laatste kwartier
21 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2021 Voorspellingen 2021 Workshops Werken met genezende energie

Werken met genezende energie

AddThis Social Bookmark Button

SPIRITUELE AVONDWORKSHOP

WERKEN MET GENEZENDE ENERGIE

- SIMONTONTHERAPIE, SPIRITUAL HEALING en meer -

Geleid door de bekende hypnotherapeut en paragnost

Jan C. van der Heide.

gegeven in de volgende plaatsen en data van 20.00 – 22.15 uur

(Op dit moment zijn er voor deze workshop nog geen nieuwe data gepland. Data en locaties worden t.z.t. op deze website bekend gemaakt).

Toegang € 25,=

Regelmatig valt er vanuit het spirituele veld te beluisteren: 'U heeft DE GAVE... U bezit geneeskrachtige handen en helende energie... of u kunt magnetiseren...'.

Dat is hetzelfde als er wordt gezegd: 'Water is nat...'. Natuurlijk heeft u genezende en helende handen. Uw hele lichaam en innerlijk straalt energie uit... Ieder mens wordt ermee geboren en is in staat die helende energie verder te ontwikkelen.

Met de positieve kracht van deze energie kun je als mens heel goede dingen doen. Bijvoorbeeld chronische last of pijn verlichten bij je zelf of een ander. Bemoediging, troost en stimulans bieden via je handen en vanuit je hart; kracht geven daar waar het nodig is.

Op deze avond werken we onder andere met elementen uit de Simontontherapie, Spiritual Healing, Chakrameditatie en Groepshealing. Uw inleider maakt verder gebruik van zijn ervaring op het gebied van trance, geleide fantasie en spirituele inzichten in het algemeen. Via verhelderende oefeningen kunt u op deze avond veel  ontdekken; over en met uzelf en anderen. Werken met uw gevoel en intuïtie en bijvoorbeeld de wisselwerking, de samenhang ervaren tussen lichaam en geest.

Er gaat immers niets boven het zelf ervaren...

Een avond van veel doen en ervaren op diverse niveaus; leerzaam en verhelderend voor iedereen die in deze materie geïnteresseerd is. Na afloop van de workshop kijkt u misschien wel heel anders naar uw handen. Helpende handen in meerdere opzichten, niet in de laatste plaats om anderen lieflijke kracht en energie te geven.

Of om de energie (nog) beter in u zelf te laten stromen; laat de power van de geest uw leven positief beїnvloeden. En een extra dimensie in uw bestaan openen...

Deelnemers ontvangen korting op de bijbehorende CD en krijgen een toepasselijk geschenkje

3-margrieten

 
Wie is online
We hebben 38 gasten online
Radio Paravaria