Aan mijn beschermengel zou ik graag iets vragen over....
Aan mijn beschermengel zou ik graag iets vragen over....
 
Als je een boom was, welke boom zou je dan graag willen zijn...
Als je een boom was, welke boom zou je dan graag willen zijn...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Vissen
Zon in Vissen
27 Graden
Steenbok
Maan in Steenbok
18 Graden
Asgrauwe maan (Crescent)
Asgrauwe maan (Crescent)
24 dagen oud
Aantal bezoekers:
Aan mijn beschermengel zou ik graag iets vragen over....
Aan mijn beschermengel zou ik graag iets vragen over....
 
Home 2021 Voorspellingen 2021 Workshops

Een Maatje Minder

AddThis Social Bookmark Button

Avondworkshop

"EEN MAATJE MINDER"
afvallen met hypnose

Uw trainer/ afslankcoach:
hypnotherapeut & paragnost
Jan C. van der Heide*

Datum:  wordt binnenkort gepland
1abchuis
Plaats: 'Villa Blijgeest'
Rhijngeesterstraatweg 124
2343 BZ Oegstgeest

Tijd: 20.00-22.15 uur
Kosten: € 30,= inclusief consumpties
(Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar).
Deelnemers ontvangen een geschenkboekje en
tevens korting op CD's, (luister)boeken, DVD's etc.

Wat kunt u van deze workshop verwachten?
Allereerst een warme sfeer vol geborgenheid en een creatieve ondergrond met kansen op een verrassende, toekomstgerichte metamorfose! Je gezichtspunten verleggen, barrieres doorbreken, belemmerende overtuigingen achter je laten en jezelf vernieuwen.
Je kunt wat je wilt, als je wilt wat je kunt... En een mens kan zoveel in zich zelf bereiken!

Voor de gezondheid of je extra goed voelen, wat gewicht kwijtraken. EEN MAATJE MINDER, afvallen met hypnose.., dat kan! Het is het thema van de workshop.

Uw hypnotherapeut en afslankcoach Jan van der Heide begeleidt u op persoonlijke wijze. U krijgt handvaten aangereikt om nieuwe stappen te zetten op weg naar uw ideale gewicht.
Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van hypnose, geleide fantasie, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), psychodrama, Inner Child, regressie, Vanderheides Alternatieve Therapie (VAT), Rationeel Emotieve Therapy (RET) en andere eingentijdse therapievormen.

Alles gericht op de toekomst, waarin u kleding zult passen van 'Het Maatje Minder' dat u voor ogen heeft... U zult uw doel bereiken, met zelfvertrouwen, motivatie en inzet. Slank? Volslank? Of precies dat gewicht dat u zelf wilt bereiken! Dus niet wat een ander zegt, maar wat u zelf vindt, wat voor u zelf goed voelt. Want het is uw unieke lichaam.. Alleen als u zelf besluit of van mening bent dat u wat gewicht wilt kwijtraken, dan is de workshop EEN MAATJE MINDER beslist iets voor u.

De deelnemers aan de workshop kunnen ook een steun zijn voor elkaar.. De groepsgeest, de synergie zal u dragen. En zal het beste medicijn van moeder natuur; hypnose of trance, de voor u persoonlijk juiste weg naar een maatje minder in uw innerlijk ontsluiten.

*Op deze avond zal ook een ervaringsdeskundige aanwezig zijn en vertellen op welke wijze zij in een jaar tijd ruim 30 kilo achter zich liet...
Zij deed dit door de begeleiding van Jan van der Heide 'Afvallen met hypnose', aangevuld met de toepassing van helende energievormen als reiki of magnetiseren, en met een eetpatroon gebaseerd op koolhydraatarm eten. Zij wil haar ervaringen graag met u delen en heeft daarbij ook vele praktische tips waar het gaat om een koolhydraatarm voedingspatroon. Bekende voorbeelden van een dergelijke eetwijze zijn oa. Dr. Frank, Atkins en Montignac.

Het aantal beschikbare afslankplaatsen bij de workshop 'EEN MAATJE MINDER' in Villa Blijgeest is gezien de locatie enigszins beperkt. Geef u tijdig op voor deze avondworkshop door te bellen naar: 071-5172870, 06-25076116 of een mail te sturen naar:

jan.c.van.der.heide@wxs.nl

website: www.jancvanderheide.com

Therapeut Van der Heide heeft al tientallen workshops geleid. Op spiritueel, paranormaal en therapeutisch vakgebied heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en werd onder andere gecertificeerd met de titel pmh: Professional Master of Hypnotherapy. Ook is hij bekend van radio, tv en schreef hij vele boeken, artikelen op zijn vakgebied. 
Wie is online
We hebben 36 gasten online
Radio Paravaria