Als ik een angst heb verstop ik dat voor iedereen...
Als ik een angst heb verstop ik dat voor iedereen...
 
Kleine dingen maken me al gelukkig...
Kleine dingen maken me al gelukkig...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
22 Graden
Steenbok
Maan in Steenbok
19 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
8 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2020 Voorspellingen 2020 Workshops Reincarnatie, reis naar je vorie leven(s)

Reincarnatie, reis naar je vorige leven(s)

AddThis Social Bookmark Button
FEEST VOOR DE GEEST/ FEEST VOOR DE GEEST

Spirituele avondworkshop

REIS NAAR JE VORIGE LEVEN(S).....

REÏNCARNATIE, KARMA, TWEELINGZIELEN, SPIRITUAL HEALING, CHAKRA'S, PARANORMALE VERSCHIJNSELEN

Geleid door de bekende hypnotherapeut & paragnost

Jan C. van der Heide


Data en plaatsen

(Op dit moment zijn er voor deze workshop nog geen nieuwe data gepland. Data en locaties worden t.z.t. op deze website bekend gemaakt).

**************************************************

Kosten
€ 25 per persoon. Kaarten zijn telefonisch te bestellen of (zo ver nog) verkrijgbaar aan de zaal. Deelnemers ontvangen korting op de bijbehorende Cd's.

*************************************************

Workshop:

REIS NAAR JE VORIGE LEVEN(S).....!

Reïncarnatie, karma, tweelingzielen, spiritual healing, chakra's, paranormale verschijnselen

Miljoenen mensen geloven dat ze eerder op aarde hebben geleefd. En spreken over de mooiste ervaringen uit een vorig bestaan...

Tijdens deze spirituele avond kunt u ook een reis naar uw vorige leven maken...!

In de workshop komen thema's aan de orde als: tweelingzielen, karma, chakra's, overhang, het gevoel eerder op een plaats geweest te zijn, spiritualiteit, paranormale vermogens, uittredingen, sferen, het rijk der engelen...

Tevens wordt er op deze avond aandacht gegeven aan: Spiritual Healing. Met mentale kracht een ziekte of kwaal van de individuele deelnemer positief trachten te beïnvloeden. Alles in bescheidenheid, maar de liefdevolle, helende kracht van een groep kan ongekend groot zijn, gevoed uit de tedere, innige liefdessferen van 'Het Licht en Goedheid'.

De bekende Professional Master of Hypnotherapy & paragnost Jan van der Heide zal deze avond op psychologisch verantwoorde manier in rustige en simpele eenvoud begeleiden. Met als basisvertrekpunt het grootste respect voor ieder mens...: begrip, liefde, warmte en medegevoel. Deze 'thema's' staan op de spirituele avonden centraal!

In Nederland en België gaf Van der Heide al talloze workshops over de meest uiteenlopende thema's. Het opvallende van deze avonden is dat de deelnemers na afloop een soort familie van elkaar zijn geworden. Er kwamen zelfs liefdes- en vriendschapsbanden uit voort... Prachtig! In een relatief eenzame wereld.

Reïncarnatie, reis naar je vorige leven(s)... Misschien wel één van de mooiste reizen van je leven...

De ziel, het onderbewustzijn omvat een schat aan informatie. Ook over vorige levens. Door gebruik te maken van hypnose, trance, relaxatie & concentratie kan een mens zich ongekend veel bewust worden. En kunnen we er ons voordeel meedoen in het huidige leven. We begrijpen onze talenten beter, onze voorkeuren voor dit of dat... Het heeft mogelijk de wortels in een vorig leven... Of dat je iemand voor het eerst ziet en meteen tot in iedere vezel van hem of haar houdt.. Je tweelingziel, je kent hem of haar misschien al uit een vorig leven?

Reïncarnatie betekent op een nieuwe manier bewust worden van het leven in het hier en nu..., de grote lijnen ontdekken, de verbanden. Een vorig leven bewust ervaren kan je ziel op versnelde manier doen opbloeien, inzicht geven in de oerbron van het bestaan. Een reis naar een vorig leven..., is niet een vorm van hordelopen... Het is op geen enkele manier prestatie gericht. In de avond zit een rustige opbouw, op kwikzilverachtige wijze kan je alles in volle kalmte uit je geest opdiepen..., je unieke ziel en vorig leven...

 
Wie is online
We hebben 21 gasten online
Radio Paravaria