Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Ram

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

RAM

(21 maart tot en met 20 april)

ram

Dat wordt een jaar waar de kindskinderen nog over praten. Met andere woorden de komende periode wordt prijswinnend. RAMMEN van alle leeftijden komen maatschappelijk, op studie gebied en privé in de lift te zitten. Positieve en verrijkende ervaringen zijn in aantocht. Niet dat er helemaal geen vuiltje aan de lucht zou zijn. Natuurlijk wel, maar de vuiltjes zijn allemaal weg te poetsen en dat scheelt een slok op een borrel. Nu we het toch even terzijde over drank hebben, les je dorst vooral met water en niet te vaak en veel met alcoholische versnaperingen. De sterren zullen niet in details treden… Laatst toch, wat was dat ook alweer…, een misselijkheid maar niet door teveel oliebollen eten. Kortom als je er ‘pap van lust’, je weet wel, dan moet je oppassen, en wel voordat je geen pap meer kunt zeggen…

Genoeg ‘gezedenpreekt’, we gaan het hebben over de jeugdige RAMMEN. En daarom gaan we toch nog even heel terecht nog wat door met zedenpreken! Gooi niet met je pet naar school en studie! Het heelal heeft je begiftigd met een zeer royale hoeveelheid hersens, gebruik ze. Lange leve de lol, dat kan even maar moet nooit te lang duren… Als je in het Rammen sterrenbeeld werd geboren, dan ben je bepaald geen weggooier… Je hebt vanuit de kosmos een groot eergevoel meegekregen en je wilt dan iets in de wereld bereiken en dat bereik je ook…Maar niet als je met twee vingers in je neus, gedurende 5 minuten, de tekst voor een proefwerk denkt te kunnen leren. Nee dus…! Zet je in en je gaat als een komeet. Dat hebben we dan afgesproken. Je gaat later een succes worden, trouwens een succes ben je al, omdat je een Ram bent.

RAMMEN gehuwd, samenwonend met of zonder papieren en een gezellig aantal kinderen? Het jongste telgje heeft wat extra aandacht nodig, maar dat wist je al. Niet omdat de kleinste iets mankeert. Helemaal niet. Maar dit lieve kind heeft wat moeite en meer tijd nodig om aan de aarde te wennen. Nooit iets afdwingen dat helpt niet, maar gewoon de dingen uitleggen zo als het zit. Dan komt de jongste lieveling vanzelf in beweging en vaak met veel humor. Maar dat zal je kindje wel van jou hebben Ram, die worden immers met een grap op de lippen of voor op de tong geboren… Het voorgaande is allemaal horoscoop technisch te bewijzen, maar dat doen we hier niet. We richten ons nu op de veranderingen die in de loop van het jaar in aantocht zijn. Huis en baan kan je nog meer verbeteren, zet de stappen die nodig zijn. Een promotie word je zelfs aangeboden, heerlijk het gevoel dat je zo geliefd en nodig bent op je werk.

Je partner kan wat meer aandacht gebruiken. Ga er werk van maken om regelmatig uit eten te gaan of het theater te bezoeken. Of de kroeg kan natuurlijk ook, maar laat je nergens vollopen of het moet met water zijn. Begrijp je. In de verre familie ontstaan wat onlusten zou je het kunnen noemen, maar dat heeft met de koude kant te maken die reikhalzend naar een erfenis zit uit te kijken. Maar dat is oude koek, dat wist iedereen al. Neem je gezinnetje in bescherming.

De Rammen op leeftijd, die zijn er eigenlijk niet. Misschien wel volgens de kalender maar niet volgens de jeugdige geest. Je zou bijna aan de hoogbejaarde Ram vragen: ‘Wat is je geheim om zo jeugdig te blijven…?’

De oude Rammen zijn vaak met de liefde in de weer geweest, dat is hun geheim. In bejaardencentra bloeien de liefdes vurig op en meestal is er 1 van de 2, jawel een Ram. Die weten nog steeds goed van wanten en zo hoort het ook. Of ze nu bivakkeren in een aanleunwoning, ergens op 7 hoog in de vrije vestiging vertoeven, ze vinden altijd wel een mooie liefde. Het geeft ze kracht, moed en blijheid in het leven.

Menige Ram is ook erg wijs als het over de liefde gaat. Heb je liefdesverdriet, ga praten met een Ram die begrijpt je en heeft en geeft raad. Een betere ervaringsdeskundige kan je niet treffen… Ze zijn in de regel niet oppervlakkig, maar hun woorden hebben altijd een zekere diepgang. 

In één oogopslag het komend jaar:

De RAM zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                  9

geld                                    7

maatschappelijk             8+

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                      8

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: paars. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de zevende dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de Ram horen zijn: Heliotroop, Hematiet, Granaat, Rode jaspis.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 

 

 

 

 
Wie is online
We hebben 156 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria