Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Stier

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

STIER

(21 april tot en met 20 mei)

stier

Voor alle STIEREN lijken de vette tijden aangebroken. Vooral voor de hoogbejaarde en jonge Stieren ligt een fruitige periode in het verschiet. Maar straks meer daarover.

Het komend jaar zal het de nodige mutaties geven op het gebied van wonen, werk, liefde en alles dat met huisje, boompje en beestje te maken heeft. Het klinkt wat burgerlijk, maar de sterren geven er een mysterieuze glans aan, vervuld van romantiek en sprookjesachtige toestanden. Trouwen in het wit, het behoort allemaal tot de mogelijkheden…

Daarom is het belangrijk dat de Stieren goed en strak in hun vel komen te zitten, droog op de benen zoals ze in de paardenwereld zeggen. Maar gelukkig de meeste Stieren zijn volslank dus daar hoeft niets aan te gebeuren. Alleen niet nonchalant zijn met de vitamientjes. Regelmatig vers fruit eten en groenten, het liefst zo van het land, onbespoten van zelfsprekend.

De jeugdige Stieren zijn in de regel erg eerzuchtig, dit dierenriemteken telt vele bollebozen, whizzkids, savants en andere begaafden... Er wordt weleens gezegd dat ze een vleugje in zich zelf gekeerde aspecten hebben. Maar dat zeggen ze ook van de andere sterrenbeelden, gooi die onzin dus maar in de vuilcontainer. Het is allemaal   kletspraat… Dat komt alleen maar omdat Stieren de neiging hebben om wat Oost-Indisch doof te zijn voor de goede raadgevingen van ouders of opvoeders. Jullie gaan graag je eigen weg, nou mag het alsjeblieft...?! Heerlijk, blijf zo eigenwijs een heel leven lang Stier. Jullie zijn tenminste geen eenheidsworst. Of een kudde grijze dubbel getemde muizen. Ja, en nog even het volgende, onder de Stieren zitten vaak vernieuwers, uitvinders, baanbrekende ontdekkers, trendsetters. Maar dat even terzijde.

Stieren met een partner, getrouwd en kinderen. Laat je hoofd niet op hol brengen door een charmante buurman of extreem lieve buurvrouw. Het kan ook een collega zijn die het op je gemunt heeft… Je kunt beter verliefd worden op je eigen spiegelbeeld, dat is veiliger. Een opbloeiende liefde betekent emotionele chaos in een vaste relatie, omdat het gras elders groener zou zijn... Dat is nou wat je noemt een vleesgeworden fatamorgana, een dergelijke idylle is helemaal niet fijner en zeker niet goed voor je zenuwen. In de ontstane chaos gaan je kinderen steeds minder goed luisteren, de spanning in huis wordt om te snijden. Als er iets is, praat het liever allemaal uit en trakteer je vaste relatie op hernieuwde wittebroodsweken. Dan gaan jullie samen weer genieten van de liefde. Want laten we eerlijk zijn, jullie zijn indertijd niet getrouwd of gaan samenwonen omdat jullie een hekel aan elkaar hebben… En let maar op dan wordt het groene gras elders steeds geler… en bij jullie groener.

Wel rekening houden met een nakomertje…, ja daar rekenden jullie helemaal niet meer op, het kon ook niet meer… Maar ja, het prachtig resultaat kraait in het wiegje. En als dat kindje ouder is, het ziet eruit als een sprookje en gedraagt zich later als een spookje… Zeker in de puberteit kunnen jullie je hart ophalen en borst nat maken... Maar dat is nog zo ver weg…

De hoogbejaarde Stieren zitten niet op hun lauweren, ze blijven een sportieve instelling houden. Bewegen is belangrijk voor ze. Menige Stier is dan ook de organisator van rollatorraces in bejaardenoorden of wandelstok gevechten in plaats van de vroegere schermwedstrijden. En vindingrijk als Stieren zijn, is er natuurlijk ook gedacht aan de mensen die in elektrische karretjes zitten. Een snel parcours wordt uitgezet en alle deelnemers proberen tijdens de wedstrijden eerste te worden. Bloedstollend scherp wordt er door de bochten heen gestuurd. Soms op twee wielen in plaats van drie… De dames zijn op weg naar de hoofdprijs, een literfles 4711 vergezeld van een doos fijne bonbons en de heren een litertje jenever opgesierd met een bolknak…

Heerlijk die Stieren, ze blijven altijd actief of ze nu jong of oud zijn…, organiseren zit in hun bloed! Ze versieren alles met slingers… Als je onder dit teken bent geboren, ben je een regelrechte geluksvogel…!

In één oogopslag het komend jaar:

De STIER zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 8

geld                                   9

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                      9

 dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: bruin. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 23ste dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de STIER horen zijn: Smaragd, Rookkwarts, Mosagaat, Rozenkwarts, Saffier.

 

 © Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 

 
Wie is online
We hebben 154 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria