Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Tweelingen

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

TWEELINGEN

(21 mei tot en met 21 juni)

tweeling

Voorspoed en geluk voor de TWEELINGEN in het komende jaar. En mochten er wat probleempjes zijn, ze zijn oplosbaar. Dit sterrenbeeld heeft soms de neiging om vast in de put te gaan zitten voordat er iets naars is gebeurd. Dus niet doen, het is een onnodige omweg en gaat ten koste van je geestelijke welzijn. Het komt allemaal voor de bakker… Sterker, er is geen narigheid over het geheel genomen, in ieder geval bij herhaling, het is allemaal verteer- en behapbaar. Dit is alvast goed om te weten voor je zenuwstelsel Tweelingen.

De jeugdige Tweelingen hebben de neiging om er een potje van te maken, met name van schoolwerk. Lekker toch, als het maar niet het hele jaar duurt. Er is ook nog zoiets als orde en plicht. Een aangetrouwd familielid zal je er waarschijnlijk op wijzen dat het ganse bestaan niet alleen bestaat uit lange leve de lol… Deze terechtwijzing, de inhoud ervan, zal je straks ook nog vertellen aan je eigen kleinkinderen…, het heeft een grote indruk op je gemaakt.

Maar goed, we richten ons nu verder op andere belangrijke zaken. Ga geen pretpakket samen stellen voor een studierichting. Niet onder je niveau gaan functioneren uit een vorm van luiheid. Niet doen! Er komt een tijd dat je daar spijt van gaat krijgen, maar dan is het een beetje te laat. Doe een keuze die bij je hersens en je talenten passen. Later zal je er de rijke vruchten van plukken. Als je liever een vak wilt kiezen, doe het. Als loodgieter, metselaar, elektricien verdien je straks goudgeld, meer dan een hoge pief verbonden aan de universiteit. Het gaat om je geluk, dit leven leef je maar 1 keer nietwaar. De moraal van dit verhaal, mocht je enig varkensvlees onder je armen ontdekken, neem er meteen afscheid van. Niet vadsig maar fris en fruitig in het leven staan, zo zijn Tweelingen in feite geboren. Genoeg gewaarschuwd voor dit of dat…

We maken een grote stap naar de getrouwde Tweelingen of relaties voorzien van een partnerbewijs, gewoon samenwonend, alles is mogelijk. Transgender, homo, hetero, lesbisch, niemand wordt door de kosmos per definitie te kort gedaan. Relaties met of zonder kinderen… Als er kinderen zijn, zal de opvoeding wat moeizamer kunnen verlopen door een chronische dwarsligger maar wel een lief telgje. Wat ook een beetje scheelt het is er wel eentje met een vorm van humor als je de grapjes begrijpt. Maar niet iedere Tweelingopvoeder kan het begrijpen en dan krijg je natuurlijk een ander verhaal. Meestal een wat problematisch verhaal. Vooral als opvoeder veel denken dat je vroeger ook niet altijd een lieverdje was of helemaal niet makkelijk en zeker niet handtam…, hi, hi.. Dat beseffen geeft wat meer ruimte, begrip en geduld in de opvoeding.

Op het gebied van de baan, zit er promotie in. Je voldoet goed of in je volgende baan…

Bejaarde Tweelingen vinden vaak baat bij het eten van honing. Het houdt ze in topconditie en die conditie komt van pas op allerlei terreinen, niet in de laatste plaats op het gebied van de liefde. In bejaardenoorden bloeien dikwijls nog de mooiste liefdes op en vaak zijn daar Tweelingen bij betrokken. Ja, en het blijft niet alleen bij platonisch… Maar hoe dat precies gaat tussen bejaarden, gaan we ons maar niet op een beeldende wijze voorstellen. Het is trouwens tegen de ethiek en ligt privacygevoelig, je dat te gaan voorstellen. Laat die oudjes toch… Naast honing consumeren doet dit sterrenbeeld ook vaak aan bejaardengym, ze hebben er heel wat voor over om hun eeuwige jeugd vast te houden en hun spieren soepel en buigzaam. Ja, laat ze maar schuiven… Maar er is ook een groepje Tweelingen die snoepen en drinken te veel en doen niet aan gymnastiek. Maar dissidenten heb je onder alle dierenriemtekens… 

 In één oogopslag het komend jaar:

De TWEELINGEN zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan: 

liefde & geluk                10

geld                                   6+

maatschappelijk             8

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                      8

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: blauw. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 19de dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de TWEELINGEN horen zijn: Agaat, Aquamarijn, Tijgeroog, Topaas.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 
Wie is online
We hebben 155 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria