Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Kreeft

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

KREEFT

(22 juni tot en met 22 juli) 

kreeft1

Yes! Dat gaat hem dit jaar worden KREEFT. Huis, baan, lot uit de loterij en als bekroning de grote liefde. Alles ligt in het verschiet. Het bijzondere is, het geldt voor alle Kreeft-leeftijden, het geluk komt zomaar uit de kosmos vallen. Ben je al wat ouder, zit je allang te wachten op een fijne relatie…, het komt er aan. Een huis, een baan…, het zit allemaal in de pijpleiding.

Jeugdige Kreeften, jullie zijn ook in de vaart der volken opgenomen. Begenadigde kinderen uit het heelal mag je jullie wel noemen. Van nature zijn jullie oppassend, dus vermanende woorden vanuit de sterren is niet direct nodig. Alhoewel, om eens een ouderwets woord te gebruiken, onder Kreeften zijn ook wat buitenbeentjes. Je kunt zelf het beste bepalen of je een buitenbeentje bent. Dus niet wat anderen zeggen, want die zeggen altijd wat. Nee, het gaat om je eigen inschatting, je kent immers jezelf het beste…, je bent zelfs de enige expert van jezelf…

Als je lastig bent, een onstuimig buitenbeentje ga het de komende tijd wat bij schaven. Dat is al meer dan voldoende! Je talenten in stelling brengen en gaan met die banaan… En als je lastig wilt blijven dat is natuurlijk ook goed, kiezen doe je immers zelf en dat bepaalt weer of je het voor je kiezen gaat krijgen…

Getrouwde of samenwonende Kreeften zonder kinderen. De tijd is uiterst rijp om wat te gaan ‘stekken’. Kraaiende kindertjes hoort echt bij jullie. Niet dat jullie zozeer geboren pedagogen zijn, niet helemaal, liever gezegd helemaal niet. Samen met de kinderen maak je er graag een troep van in huis. Hoe harder de kinderen lachen hoe leuker je het vindt… Heerlijk kind met de kinderen zijn… Aan al dat volwassen gedragen, daar heb je een broertje dood aan. Lekker jezelf zijn, spontaan, vol ingevingen en vooral lekker gek doen. Soms is het je partner wel wat te veel, maar ze wennen er wel aan. Even een tip in de marge, als je samen met de kinderen er een rotzooi van hebt gemaakt? Je partner niet de handel laten opruimen, meteen zelf aanpakken en rotzooi ruimen. Dat is wel belangrijk in het leven van de Kreeften, voorkom irritatie door prikkelend gedrag.

Voor je werk is het mogelijk dat je een grote reis gaat maken. Laat je jointje thuis, als een hasjhond met zijn koude neus tegen je aan drukt en gaat blaffen. Niet prettig, is ook niet goed voor je naam op het werk.

Verder zijn er eigenlijk geen waarschuwingen voor de komende periode. Ja, dat je op je lijn moet letten maar dat weet je zelf ook wel.

Alleenstaande Kreeften van jong en oud. Een Latrelatie behoort binnen kort tot de mogelijkheden. Ja er zijn ook vele Kreeften die trouwen, ja, ja… in een witte jurk. Enig hè!

Bejaarde Kreeften, zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Lever je vrijheid niet in! Mantelzorgers goed tegen het licht houden… Je creditcard nooit uit handen geven. Iemand van vroeger wil graag bij je komen wonen, zeg niet meteen ‘ja’. Maar al die dingen spelen nu nog lang niet, eerst lekker genieten op alle fronten en niveaus tot je stokoud bent.

Een buitenlandse vriend nodigt je uit voor een lange vakantie in de bergen. En als je terugkomt van die prachtige vakantie, weer lekker naar huis, en blijven zitten waar je zit…

Getrouwde Kreeften op leeftijd, ook zo lang mogelijk onafhankelijk blijven. Natuurlijk ouderdom komt met gebreken. Maar als de één nog goed zijn armen kan gebruiken en de ander goede benen heeft vorm je samen toch één heel lichaam. Dan kan je het saampjes prima uithouden. Kreeften kunnen wat naïef zijn en goed van vertrouwen. Nog even een waarschuwing vanuit de kosmos… ’s avonds voor niemand de voordeur (ook de achterdeur niet) open doen! Vreemde snoeshanen aan de deur, vertrouw ze nooit! En hun verhalen al helemaal niet! Kreeft dan word je op een veilige manier 100 lentes jong!  

In één oogopslag het komend jaar:

De KREEFT zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 8

geld                                   8

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                      7

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: licht grijs. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 14de dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de KREEFT horen zijn: Carneool, Maansteen, Opaal, Smaragd.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 
Wie is online
We hebben 154 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria