Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Maagd

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

MAAGD

(24 augustus tot en met 22 september)

maagd

Er worden al genoeg misplaatste grapjes gemaakt over een ‘MAAGD’, daar doen we niet aan mee omdat we dat ordinair vinden. Als we het over een zuiver, ongerept, puur natuur, veelbelovend, spannend sterrenbeeld hebben dan is het de Maagd wel. Voor de vrouwelijke en mannelijke Maagden geldt vaak een mooie verpakking, jazeker, de Maagd is dikwijls erg knap, fraai gevormd hoofd. Ze hebben in de jonge jaren meestal geen last van jeugdpuistjes gehad en dat is te zien aan de huid die als een biljardlaken zo glad is. Ze ruiken in de regel erg lekker omdat ze veel doen aan de lichaamsverzorging, besproeien zich rijkelijk met liefst bloemengeuren. Ja zelfs bij de oudere Maagden zal je nooit een wildgroei in de oren zien of haar onbesuisd groeiend uit de neus… Maar dit even terzijde. Maagden zijn niet alleen leuk om te zien, maar ze hebben in hun hoofd bepaald geen aardappelen, stro of schillen, maar daar straks meer over.

De jeugdige Maagden wil de kosmos toch enigszins toespreken en dingen op het hart drukken. In sommige opzichten zijn jullie erg goed van vertrouwen, nergens zoeken jullie iets kwaads achter omdat Maagden zelf niet zo zijn. Maar in overdrachtelijke zin gaat het volgende altijd op… Vroeger zullen jullie dat zeker vaker hebben gehoord: ‘Neem nooit een snoepje aan van vreemden…’. En dat gaat nog steeds op, je spontaniteit even in de koelkast zetten. Niet onbesuisd alles maar geloven of  overal intuinen. Eerst iemand beter leren voordat je weet of hij of zij betrouwbaar en te vertrouwen is. De sterren bemoeien zich natuurlijk nergens mee, je hebt je eigen verantwoording. Maar het is zo zielig als je in je leven wordt teleurgesteld terwijl je het kunt voorkomen door een volwassen kijk op het leven te ontwikkelen. Wees niet bang, je zult toch altijd iets van een kind in jezelf behouden, dat geeft ook niet, dat is juist je grote charme…

Genoeg gewaarschuwd, maar we konden het toch niet laten…, een Maagd heeft nu eenmaal wat meer bescherming nodig.

Maagden getrouwd, samenwonend met of zonder kinderen. Het jaar zal in het teken staan van verhuizen. Een nieuwe omgeving met meer groen, overal ruimte in en buiten de woning. Meestal hebben Maagden groene vingers, wat dat betreft kom je ook goed aan je trekken. Dat wordt genieten op meerdere niveaus! Stel je vriendelijk op naar de buren, ze zijn best wat nieuwsgierig. Of dat nou komt omdat ze onbewust voelen dat je een Maagd bent. Dergelijke vragen zullen altijd wel een mysterie blijven…, laten we onze tijd er ook maar niet aan vermorsen.

Maagd, geniet ervan dat je zo veel hebt meegekregen uit de kosmos, je hebt talloze subtiele talenten. Je verstaat de kunst om mensen zich lekker te laten voelen, een baan in de hulpverlening kan beslist iets voor je zijn. Of ga je ontplooien in de paranormale wereld. Alleen als je er affiniteit mee hebt. Er zijn ook veel Maagden die doen het erg goed in de catering of het hotelwezen. Veel Maagden vertrekken naar het buitenland om een Bed & Breakfast te beginnen. Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dan heb je de meeste kans Maagd om gelukkig te worden. En dat gaat je lukken in dit bestaan.

Als je een relatie hebt word je door je partner op handen gedragen, in sommige gevallen lijkt het wel of de levenspartner verslaafd is aan je. Dat gaat wel erg ver dan…, het moet wel fris blijven. Maar de wat oudere Maagd is in de regel goed gebekt; als het echt nodig is komen er rap de goede woorden uit… om situaties te normaliseren.

Een toevallige ontmoeting laat je heel moeilijk los. Je droomt over die persoon, je denkt er overdag vaak aan. Best wel verwarrend, liefdesgevoelens dwarrelen door je buik, gelijk mooie vlinders met die tere vleugelen… Je zou ze het liefst de vrijheid geven en je liefde ook volop de ruimte… Ach ja, een mens kan van alles bedenken en voelen. Droom nog maar even en zorg er voor dat je weer landt in de realiteit, binnenkort…. Er gaat niets boven je eigen partner, zal je al heel gauw ontdekken.

Bejaarde Maagden weten het meestal erg gezellig in hun woning te maken. Ze hebben een goede smaak en gevoel voor inrichting, kleuren bij elkaar zoeken, meubels smakelijk situeren, alles op elkaar afgestemd. Dat is een gave en zijn ze ermee geboren. Onder Maagden zijn er trouwens ook veel binnenhuisarchitecten en sommigen hebben zich ook nog gespecialiseerd in tuinen of weten alles van verlichting af. Dit sterrenbeeld is creatief en kunstzinnig. Veel mensen voelen zich thuis bij de Maagd en dat komt ook goed tot uitdrukking in bejaardenhuizen, verpleegoorden… Als er ergens een Maagd is, iedereen trekt er naar toe… Maar wat wel belangrijk is om te weten, een Maagd vindt het niet prettig als iemand op een kleffe manier altijd komt klitten…

In één oogopslag het komend jaar:

De MAAGD zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 10

geld                                  7

maatschappelijk             8

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                      8

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: geel. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 3de dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de MAAGD horen zijn: Saffier, Amazoniet, Carneool, Lapis Lazuli, Peridoot, Jaspis.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 

 

 

 

 
Wie is online
We hebben 150 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria