Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Weegschaal

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

WEEGSCHAAL

(23 september tot en met 22 oktober)

weegschaal

WEEGSCHAAL dit wordt een best jaar. Alles wat je aanpakt lijkt te lukken, niet meteen… maar na een relatief korte periode. Sommige dingen kan je het beste uitsmeren over een wat langere termijn. Het wordt een tijd van veranderingen op vele terreinen, persoonlijk geluk, maatschappelijk aanzien, je baan… Het wordt met een gouden toverstafje lijkt wel aangeraakt... Niet naast je schoenen gaan lopen want dat loopt zo ongemakkelijk. Geniet op een harmonische manier van je succes. Natuurlijk komen er ook andere tijden aan met mogelijk wat probleempjes, maar aan de succesherinneringen kan een mens zich koesteren en dat goede gevoel zal weer aanzetten tot nieuwe successen. Problemen groot of klein zijn er immers om overwonnen te worden en dat lukt je…! Een goede Weegschaal laat zich nooit vangen voor 1 gat.

Jeugdige Weegschalen, studie, vrienden, vriendinnen, prettig thuis, het loopt op rolletjes. Af en toe ietsje vroeger naar bed mag wel, als je niet uitkijkt komen er wel erg veel feesten in de agenda. Maar gelukkig een Weegschaal is meestal een streber en die heeft er een hekel aan om enen te halen voor examens, tentamens en proefwerken. Weinig Weegschalen willen een baan als pizzakoerier levenslang… of een baantje tot de dood er op volgt bij een grootgrutter als vakkenvuller… Een schrikbeeld is als je als 67 jarige vakkenvuller met pensioen gaat en dat ze bij het afscheid je roemen en zeggen: ‘Hij was wel erg vakbekwaam…’. Prima baantje als je jong bent, maar een Weegschaal heeft hoge aspiraties, wil iets groots en belangrijks bereiken. En gelukkig de sterren hebben hem vele kwaliteiten meegegeven.

Weegschalen alleenstaand, getrouwd, samenwonend na scheiding of in een Latrelatie. Samengestelde gezinnen bij Weegschalen doen het meestal erg goed. Het is meteen een gezellige, drukke familie. De kinderen worden een soort vrienden van elkaar, ja een Weegschaal is net een smid, weet alles goed aan elkaar te smeden. Stimuleert verbroedering onder de kinderen en geen rivaliteit. Onder Weegschalen zijn veel psychiaters, psychologen, psychosociaal werkers die brengen hun werk gewoon thuis in praktijk. Ze zeggen weleens dat psychiaters zelf een beetje raar zijn… Nou onder de Weegschalen niet, die hebben alles goed op een rijtje. Sommige samengestelde gezinnen omvat de nodige personen, 4 en 5 kinderen is geen uitzondering. Als je ziet hoe dat marcheert…, je kunt er een puntje aan zuigen. En als één van de kinderen echt niet wil meewerken en steeds vervelend doet, kan een Weegschaalpsychiater de neiging hebben om een dergelijke chronisch dwarse figuur op te sluiten in de wc. Maar gelukkig dat doet een Weegschaal uiteindelijk niet. Sommige Weegschaalpsychiaters schijnen wat gekke opvoedingsmethoden meegenomen te hebben uit een vorig leven, althans de neigingen… Genoeg over vorige levens, we hebben onze handen al vol aan dit leven… En de toekomst die ons toelacht, zeker voor de Weegschaal.

Weegschalen die graag kinderen willen, ga er werk van maken. De biologische klok draait sneller dan we denken. Je kunt natuurlijk ook altijd een kind adopteren of geld naar vreemde landen sturen zodat ze daar naar school kunnen en in hun eigen leefomgeving kunnen blijven. Er zijn zoveel kinderen die stromeloos zijn, op vuilnisbelten moeten leven. De inborst van Weegschalen is groot genoeg om er eentje te adopteren… Praat er eens over met een Maagd, die heeft vaak goede adviezen.

Er zijn bejaarde Weegschalen die zitten graag achter de geraniums, daar is niks mee. Maar over het algemeen zijn Weegschalen tot op hoge leeftijd erg avontuurlijk, ze maken vaak verre reizen en lopen kwiek achter hun rollator door leuke stadjes en dorpjes in den vreemde. Zij weten te genieten van een over het algemeen rijk gevulde portemonnee. Maar als Weegschalen wat minder hebben, halen ze met liefde en plezier de dorre blaadjes van de geraniums af waar ze achter zitten thuis. Of heel gewetensvol krijgen de planten precies op tijd water… Weegschalen zijn in de regel levenskunstenaars die hun leven niet willen slijten in Huize Avondrood omdat ze dan liever de warme zon opzoeken elders om te overwinteren.

In één oogopslag het komend jaar:

De WEEGSCHAAL zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 8

geld                                  7

maatschappelijk             9

(vrijwilligers)werk         9

gezondheid                      8

 dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: wit. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 29ste dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de WEEGSCHAAL horen zijn: Aquamarijn, Toermalijn, Jade, Rozenkwarts, Saffier. 

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 
Wie is online
We hebben 155 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria