Ik beweeg...
Ik beweeg...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Waterman

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

WATERMAN

(21 januari tot en met 19 februari)

waterman

Van nature maakt de WATERMAN zich weinig zorgen, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Voor het komende jaar is het bedje alweer gespreid of wordt binnenkort in orde gemaakt en wat opgeschud. De Waterman vertoeft graag in de comfortzone, dat wordt dan het komende jaar genieten want er zijn veel zones met alle comfort om tot de broodnodige rust te komen.

Want druk ga je het dit jaar zeker krijgen Waterman door je kinderen, klein-, pleeg- of welke –andere kinderen dan ook. Regelmatig kan je aan de bak om bij de kleinkinderen op te passen en ze van school te halen en te brengen, eten geven, rommel opruimen, wasjes doen, stofzuigen en dan wacht de troep bij je zelf thuis nog... Heerlijk toch die kindervreugd’! Denk eraan niet zeggen dat je liever gaat vissen, tennissen, zwemmen in plaats van oppassen. Want dan heb je meteen een probleem met de koude kant, het aangetrouwde deel reageert meestal als door een wesp gestoken… Dat heeft allemaal consequenties, dan mag je niet meer met Kerstmis komen, kortom dan ben je pas weer welkom als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen… Zo, we hebben weer voldoende over feestdagen gepraat en aanverwante vreugdevolle zaken. Over naar de ernst des levens en de toekomst.

De jeugdige Watermannen hebben de neiging om hun snor te drukken. Dat is soms wel eens lastig, maar over het algemeen zijn ze opgewekt en gezellig. Af en toe pesten ze een beetje, nooit echt gemeen, maar toch… Wat op zich wel grappig is, een Waterman zelf kan er helemaal niet tegen om gepest te worden, dan worden ze boos, stormen naar hun kamer en klappen de deur achter zich dicht. Gelukkig, ze zijn jong en kunnen nog veel leren nietwaar… Maar dat gedrag zullen ze wel hebben van hun opa dat was ook een Waterman en zo is alles weer rond, verklaar- en hanteerbaar.

Goede vakken later voor de Waterman zijn: arts, paardenfokker, directeur van een bejaardenhuis, slager, metaalbewerker. Ja, de Waterman is wat je noemt Multi inzetbaar, kortom van alle markten thuis en ze kunnen alles of ze er altijd zin in hebben dat is vers 2. Voor een heleboel zaken hebben ze een zeker talent, dat wel….

Een Waterman getrouwd, ongetrouwd, alleenstaand, met of zonder kinderen. Opgepast! Er is een persoon die wil je graag wegkapen bij je partner of als je nog woont bij je moeder, bij je moeder vandaan slepen. Laat je niet verleiden door een mooie glimlach, want daar zit waarschijnlijk meer achter. Je rijk gevulde portefeuille, bankrekening of die persoon wil gewoon over je bazen.  Wat heeft het leven toch veel voetangels en klemmen. Ook valkuilen, en er zijn nogal wat valkuilen verdekt opgesteld. Maar gelukkig ontdekt een Waterman het meestal op tijd en kunnen zich dan weer heerlijk terugtrekken in hun comfortzone. En er is niks mis mee om op je gemak gesteld te zijn. Lekker toch! Het bestaan rustig laten voortkabbelen heeft ook zijn charme. Niet dat de Waterman niet van avontuur zou houden. Het bijzondere van alles is, onder de Watermannen zitten nogal wat wereld- en ontdekkingsreizigers. Dat was ook al in de oudheid zo. Sla de historie er maar op na.

De Waterman gaat in het kersverse jaar in de prijzen vallen. Maar niet alles betekent voorspoed, er komt ook een tijd dat je kunt kwartetten met je rekeningen… Draai de geldkraan dicht voor alles dat met vertier te maken heeft, eerst degelijk de deurwaarders buiten de deur houden.

Over het geheel genomen wordt het toch een vet jaar, er ligt ook nog een verhuizing in het verschiet. Niet naar een verzorgings- of bejaardenhuis hoor, maar we gaan het nu wel hebben over de bejaarde Waterman.

Er zit bij de Waterman een soort hunkering naar vroeger, alles dat met het verleden te maken heeft is goed. Daarom ga veel foto’s kijken, nodig een vriend of vriendin uit, met een groepje naar je foto’s kijken is nog leuker. Dan kan je er nog over vertellen ook…, over je schoonmoeder die helemaal niet gegrimeerd hoefde te worden voor Halloween want ze leek al op een heks. Je eerste partner die ook op je schoonmoeder, de moeder leek…, graag in de gordijnen klom bij woede, zo gek op geld was dat ze zelfs de bankbiljetten ging strijken… Ja waar is die goede, oude tijd… Lekker mijmeren. Wat wel jammer is dat sommige Watermannen door het verleden hun kinderen niet meer zien, maar daarom is het toch fijn om foto’s te kijken. Je moet maar zo denken Waterman een foto geeft geen brutale mond en komt ook niet met allerlei verwijten, toch… Kortom er komt niks om je rust te verstoren en dat heeft ook weer zo zijn voordelen.

In één oogopslag het komend jaar:

De WATERMAN zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 9

geld                                  9

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                      7

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: zacht roze. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 2de dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de WATERMAN horen zijn: Angeliet, Aquamarijn, Chrysocolla, Turkoois.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 
Wie is online
We hebben 153 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria