Ik heb het bovenmatig met mezelf getroffen mag ik wel zeggen..., ik ben echt mezelf in m'n nopjes...
Ik heb het bovenmatig met mezelf getroffen mag ik wel zeggen..., ik ben echt met mezelf in m'n nopjes...
 
Het respect voor de Nederlandse Staat wordt bij mij steeds meer uitgehold...
Het respect voor de Nederlandse Staat wordt bij mij steeds meer uitgehold...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Stier
Zon in Stier
12 Graden
Maagd
Maan in Maagd
21 Graden
Wassende maan (Gibbous)
Wassende maan (Gibbous)
11 dagen oud
Aantal bezoekers:

Dagworkshop Ontmoeting met je Gids en Reincarnatie

AddThis Social Bookmark Button

Een dagworkshop met 2 thema’s

Ontmoeting met je gids…

en

Reïncarnatie, een reis naar je vorige leven…

nieuwe datum wordt nog gepland

Ja, zeker… dit alles is in 1 dag mogelijk. Een vorig leven ervaren en je gids ontmoeten. Niet dat het prestatiegericht is of een vorm van hordenlopen, er moet ook niet zo nodig ‘een gids of vorig leven’ worden gescoord. De geest laat zich toch niets afdwingen. Maar op een liefdevolle manier kunnen we ons er op richten en afwachten wat er in onze geest naar boven komt. En dat kan uiterst boeiend, verrassend en inzichtgevend zijn.

Uw trainer: Hypnotherapeut en paragnost Jan C. van der Heide

Plaats: 'Vrijgeest'/ Terweeweg 75 / 2341 CP Oegstgeest

Datum: zaterdag 25 juni 2016

Tijd: 10.15 uur tot 15.15 uur

Kosten: € 115,00   Inclusief koffie/ thee en een uitgebreide lunch etc. Deelnemers ontvangen 2 Gratis CD’s en een boekje. En tevens korting op boeken, CD’s, CD-boxen DVD's en (luister)boeken tijdens de dagworkshop.

Gezien het beperkt aantal plaatsen kunt u aan deze dagworkshop deelnemen uitsluitend door voorafgaande reservering.

Reserveringen zijn mogelijk, via e-mail: jancvanderheide@gmail.com of bellen naar 071-5172870 of 06-25076116. Deelname na volgorde van inschrijving. 

 *********

Wat kunt u van deze dagworkshop bestaande uit de twee thema’s verwachten?

Allereerst een warme sfeer met de kans iets te leren. Een ontmoeting niet alleen met je gids maar ook met jezelf en ook met andere deelnemers op een dieper niveau van verbondenheid. Daarnaast worden u handreikingen geboden om nieuwe stappen te zetten op uw persoonlijke weg van innerlijke groei en bewustwording.

De volledige inhoud van een dergelijke dagworkshop valt natuurlijk moeilijk te beschrijven. Maar het zal zeker 'verrassend' zijn, positief en opbouwend. Tijdens de dagworkshop wordt gebruik gemaakt van hypnose, geleide fantasie. Paranormale aspecten komen aan de orde, Inner Child, regressie, Vanderheides Alternatieve Therapie (VAT) en andere eigentijdse interventie- en begeleidings trancetechnieken om het meditatieproces harmonisch en gestroomlijnd te laten verlopen. De dag zal vooral in het teken staan van ZELF ervaren! U zult verbaasd staan van de rijkdom in uw innerlijke schatkamer, het opent deuren tot voorbij de horizon… ONTMOETING MET JE GIDS…., EEN ONTMOETING IN DE BREEDTE EN DIEPTE…!

Therapeut Van der Heide heeft al vele tientallen workshops, trainingen geleid en is als docent verbonden geweest aan diverse opleidingsinstituten. Op spiritueel, paranormaal en therapeutisch vakgebied heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en werd onder andere gecertificeerd met de titel PMH: 'Professional Master of Hypnotherapy'. Ook is hij bekend van radio, tv en schreef hij vele boeken, artikelen en maakte diverse CD's op zijn vakgebied.

Reïncarnatie.

Miljoenen mensen in de wereld geloven dat ze eerder hebben geleefd. Tijdens de dagworkshop zal je ook een reis naar je vorig leven kunnen maken. Reïncarnatie kan heel veel inzicht geven, ook in je huidige leven. Je begrijpt de grote verbanden beter, de diepste inhoud van je persoonlijkheid, talenten, smaak en voorkeuren. Je diepste binnenste weet vaak dat je eerder hebt geleefd… Of de affiniteit met bepaalde landen, talen, culturen, steden.... Je kan het gevoel hebben dat je er eerder bent geweest, in een vorige incarnatie heb je er misschien wel gewoond, gewerkt, geleefd....

We kunnen uitgebreid praten over de reïncarnatie-ervaringen van anderen. Maar? Er gaat niets boven de eigen ervaring, zelf ervaren…  door zelf een reis naar je vorig leven te gaan maken of je gids te ontmoeten….

Als u aan de Reïncarnatie/Ontmoetinggids-dagworkshop wilt meedoen, u bent van harte welkom. U kunt zich op diverse manieren aanmelden om deel te nemen. (zie boven)

 

Hartelijke groeten,

Jan C. van der Heide

 

 
Wie is online
We hebben 76 gasten online
Radio Paravaria